Nosferatu:Ο Γουίλεμ Νταφόε γύρισε σκηνή με 2.000 αληθινούς αρουραίους για την ταινία

Nosferatu:Ο Γουίλεμ Νταφόε γύρισε σκηνή με 2.000 αληθινούς αρουραίους για την ταινία Facebook Twitter
0

Εν αναμονή της πρεμιέρας του «Nosferatu», ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ρόμπερτ Ίγκερς, εγείρει το ήδη αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού, με μια πληροφορία για σκηνή που γύρισε ο Γουίλεμ Νταφόε.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε στο Entertainment Weekly, ότι ο Νταφόε πρωταγωνιστεί σε μια σκηνή όπου βρίσκεται σε ένα νεκροταφείο. Στα πλάνα εμφανίζονται και πολλοί αρουραίοι. Οι αρουραίοι ήταν χιλιάδες και όπως υπογράμμισε ο Ίγκερς, δεν ήταν αποτέλεσμα επεξεργασίας CGI. 

«Αυτή η σκηνή, εκτός από αληθινές φωτιές, είχε και 2.000 αληθινούς αρουραίους, κάτι που ήταν πρόκληση αλλά και διασκεδαστικό. Ο Γουίλεμ είναι έτοιμος για όλα και θα "κόψει το χέρι του" για τη σκηνή. Είναι μια γ...η ευχαρίστηση να δουλεύεις μαζί του» σχολίασε ο Ίγκερς, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία του με τον οσκαρικό ηθοποιό.
 

Η ταινία «Nosferatu»


Το Nosferatu με τη Λίλι Ρόουζ Ντεπ, αποτελεί μια νέα ματιά στην κλασσικό έργο «Nosferatu» του 1922, σε σκηνοθεσία Φ. Β. Μουρνάου, μία από τις πιο επιδραστικές ταινίες τρόμου στην ιστορία. Στην πραγματικότητα, ο χαρακτήρας του Nosferatu είναι βαθιά εμπνευσμένος από τον Κώμη Δράκουλα και το βιβλίο του Bram Stoker, όμως ο Μουρνάου δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τα πνευματικά δικαιώματα.

Ο Γερμανός σκηνοθέτης, λοιπόν, άλλαξε μερικές από τις λεπτομέρειες του σεναρίου και κάπως έτσι γεννήθηκε ο Nosferatu, με τον χαρακτήρα να αποκτά την δική του μυθολογία στον αιώνα που ακολούθησε. Στην εκδοχή του Ρόμπερτ Ίγκερς, γνωστός για τις ταινίες τρόμου του με ιστορικά στοιχεία όπως «Ο φάρος» και «Ο άνθρωπος απ' τον Βορά», θα πρωταγωνιστήσουν η Λίλι Ρόουζ Ντεπ στο ρόλο της νεαρής γυναίκας και ο Γουίλεμ Νταφόε, ο οποίος υποδύεται τον καθηγητή Albin Eberhart Von Franz, ενώ ο Μπιλ Σκάρσγκορντ θα παίξει τον κεντρικό ρόλο του Nosferatu. Μαζί τους θα βρεθούν και οι Νίκολας Χουλτ, Έμμα Κόριν, 'Ααρον Τέιλορ-Τζόνσον, Σάιμον ΜακΜπάρνεϊ και Ραλφ 'Αινεσον.

Ο Ρόμπερτ Ίγκερς ελπίζει να φτιάξει ένα remake της κλασσικής ταινίας εξίσου επιτυχημένο με αυτό του Βέρνερ Χέρζογκ, που σκηνοθέτησε την δική του εκδοχή με το «Νοσφεράτου: Ο Δράκουλας της Νύχτας» του 1979.

Το «Nosferatu» θα κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες ανήμερα των Χριστουγέννων.

 
It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δράμα: Ξεκινούν χολιγουντιανά γυρίσματα με Βενσάν Κασέλ, Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς - Ταινία του Netflix για την κλιματική αλλαγή

Ελλάδα / Στον Βώλακα της Δράμας Σάλμα Χάγιεκ, Κρις Έβανς, Βενσάν Κασέλ για τη νέα ταινία του Netflix

Απόλυτη μυστικότητα για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Ρόμαν Γαβρά με αστέρες του Χόλιγουντ - Περισσότερα από 150 άτομα βρίσκονται ήδη στην περιοχή - Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
LIFO NEWSROOM