«Κλέφτες είναι οι πλούσιοι Έλληνες που βγάζουν τα λεφτά τους έξω»

«Κλέφτες είναι οι πλούσιοι Έλληνες που βγάζουν τα λεφτά τους έξω» Facebook Twitter
2

«Τσαρλατάνους» αποκάλεσε όσους ζητάνε την αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη, ο αυστριακός καγκελάριος και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατων Βέρνερ Φάιμαν. Μιλώντας στη συνδιάσκεψη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Αυστρίας είπε χαρακτηριστικά, πως εκείνοι που ζητούν μια έξοδο της Ελλάδας είναι «τσαρλατάνοι», χαρακτηρισμός που απευθυνόταν κυρίως προς τα δυο ακροδεξιά κόμματα της αντιπολίτευσης αλλά και προς τον  αντικαγκελάριο, Μίχαελ Σπίντελεγκερ.

Δεν παρέλειψε όμως, να εκφράσει την οργή του για τους πλούσιους που βγάζουν τα χρήματα τους από την Ελλάδα, λέγοντας «αυτοί είναι οι κλέφτες, που εννοούμε».

Ο κ. Φάιμαν, χαρακτήρισε ακόμη ως «το καλύτερο μέτρο κατά της κερδοσκοπίας», την απόφαση της ΕΚΤ να αγοράζει απεριόριστα, ομόλογα χωρών που αντιμετωπίζουν κρίση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιούις: Τροχονόμοι έκοψαν κλήσεις σε οχήματα εν μέσω γυρίσματος της νέας του ταινίας

Τα οχήματα που ήταν παράνομα παρκαρισμένα ήταν όλα της δεκαετίας του 1980 και χρησιμοποιούνταν για τα γυρίσματα της νέας ταινίας του βραβευμένου με τρία Όσκαρ ηθοποιού
LIFO NEWSROOM
Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Διεθνή / Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Πολυτελή σκάφη που έκαναν κρουαζιέρες στον Λίβανο, τώρα χρησιμοποιούνται για τη διαφυγή των αμάχων - με πολύ υψηλό αντίτιμο - Ελάχιστες πλέον οι διαθέσιμες θέσεις σε πτήσεις
LIFO NEWSROOM
Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

Διεθνή / Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

«Δεν έχουμε επαφή με τον Χασέμ Σαφιεντίν από χθες», είπε στο Reuters πηγή από τον Λίβανο - Τα ισραηλινά πλήγματα έχουν αποδεκατίσει την ηγεσία της Χεζμπολάχ, σχολιάζει το πρακτορείο ειδήσεων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
θα υπενθυμίσω τους δεκάδες αφανείς εμπόρους και επιχειρηματίες παλαιότερων γενεών που ξενιτεύονταν στις χώρες του βορρά και όταν πλούτιζαν έχτιζαν σχολεία και βιβλιοθήκες στις πατρίδες που άφησαν πίσω. Για να μην αναφερθώ στους δεκάδες 'εθνικούς ευεργέτες΄που έχτισαν από στάδια ως ορφανοτροφεία και από νοσοκομεία ως πανεπιστήμια. Εκείνοι δεν θέλαν να 'διαφυλάξουν' το χρήμα τους;Δυστυχώς κάποιοι βλέπουν το επιχειρείν ως υπεράνω όλων των άλλων ιδεωδών.Δυστυχώς, έχει πολλά δίκια ο Αυστριακός.
Οι κλέφτες είναι αυτοί που δεν δηλώνουν τα χρήματα που βγάζουν έξω, με όλη αυτή την τρομοκρατία της χρεωκοπίας λογικό ήταν να βγάζουν τα χρήματά τους κάποιοι έξω. Παρ'όλα αυτά δυστυχώς έχουμε πολλούς άλλους κλέφτες κι εντός των τειχών οπότε αυτό είναι το μικρότερο κακό που μας συνέβη.