Απάντηση ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ για Μαργαρίτα Παπανδρέου

Απάντηση ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ για Μαργαρίτα Παπανδρέου Facebook Twitter
1

Απάντηση στις ανακοινώσεις Γιώργου Παπανδρέου και Μαργαρίτας Παπανδρέου αλλά και στην απαίτηση του ΠΑΣΟΚ να αντικατασταθεί μετά τα δημοσιεύματα χθες που έκαναν λόγω για εμπλοκή της Μ. Παπανδρέου στη λίστας Λαγκάρντ, δίνει  ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στυλιανός Στασινόπουλος. "Με συναίσθηση της ευθύνης μου και του καθήκοντός μου ως προϊσταμένου του ΣΔΟΕ, ενήργησα καταθέτοντας στον εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος για τη λίστα Λαγκάρντ" αναφέρει σε ανακοίνωσή του. Προσθέτει δε ότι  "είναι έργο της Δικαιοσύνης η διερεύνηση της σχετικής υπόθεσης και η αναζήτηση, εάν υπάρχουν, σχετικών ευθυνών και στην οποία αμέσως κατέφυγα μόλις ήρθε σε γνώση μου το σχετικό ηλεκτρονικό υλικό παραδίδοντάς το σ΄αυτήν αυτούσιο. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο, σεβόμενος τη νομιμότητα και όσα το δικαιϊκό μας σύστημα επιτάσσει".

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Κουβέντα ο Μεσσήνιος κολλητός του Σαμαρά για την ουσία της υπόθεσης. Δηλαδή ότι αυτός που υποτίθεται ότι του είπε πως η Μ.Παπανδρέου κρύβεται πίσω από άλλο όνομα καταθέτριας διέψευσε οποιαδήποτε αναφορά δική του στο θέμα.Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε ο Καλαματιανός αλλά η λάσπη έχει πέσει με τον τόννο.