Freedom or Death?

Facebook Twitter
0

 

via

[+] Φλασμπάκ: O εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς -δημιουργός της larger than life κυρίας Τεπενδρή- μιλά στον Νίκο Τσεπέτη.

------

Η Θέα

Στο τουίτερ της Λάιφο (@lifomag) μας έστειλε μια ωραία φωτογραφία ο @Lorithon7

H λεζάντα που μας έστειλε:

Ζω σε πανέμορφη χώρα (όσο κι αν την πληγώνουν τόσο οι εκτός όσο και οι εντός). Πρωινή θέα & ταχίνι με μέλι για πρωινό...



-------


Επίσης: αυτή η καλή κοπέλα



τράβηξε μια φωτογραφία στο λεωφορείο νούμερο 49 και την ανέβασε, μαζί με το χιουμοριστικό παράπονό της




Αξίζει μια συνδρομή - και στα δυο κορίτσια.


-----



Σλόγκαν των Αγανακτισμένων της Wall Street επανασχεδιασμένα



----


Σκόρπια ποστ.


*Μιας και μιλήσαμε για κορίτσια αυτό είναι ένα νέο Αθηναϊκό φωτομπλογκ που άνοιξε ο Ιάκωβος Καμχής, και ανάμεσα στα άλλα ωραία ποστ περιέχει κι ένα με μικρά και μεγάλα κορίτσια που μ' άρεσε πολύ... -> Εye Contact.


*Νέο μπλογκ στο σάιτ: Τα μπλε τετράδια του Βαγγέλη Ρίσσου και τα Τραγούδια που μας έσωσαν τη ζωή. (Οι Duran Duran, το Μουσικόραμα και το Λεύκωμα της αδερφής μου.)


*Ο Public Enemy γράφει για την ιστορία και την κουλτούρα του Ρεμπέτικου, του μουσικού είδους που άντεξε πολέμους, δικτατορία και λογοκρισίες, στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο: Η Πλανόδια Κομπανία.

*Στο "ΠΟΠ!": Ο Γιώργος Κοκονίδης αναρωτιέται: Τι κάνει την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Lana Del Rey (φωτο πάνω) τόσο μισητή - αλλά και τόσο καυτή; -> Η Lana Del Rey είναι μια λολίτα χαμένη στο δάσος.


*Τα μάτια στον Τοίχο. Ένα διήγημα του Τίμωνα του Μισάνθρωπου.


*"Νόμιζα θα ήταν ευκολότερο να ζητήσω από το Θεό να με αλλάξει - από το να αλλάξει όλους τους άλλους σ'αυτόν τον κόσμο."


*Με αφορμή το θάνατο του φωτογράφου Κώστα Μπαλάφα η Ειρήνη Γιαννάκη γράφει ένα εξαιρετικό κείμενο για τους Διχασμούς της Ζωής και της Τέχνης.


*Ένα απίστευτο φωτο-αφιέρωμα του stereo στη σκυλίτσα που θυσιάστηκε στο διάστημα για την επιστήμη. Λάικα...




0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ