Ο Φετφατζίδης στην καλύτερη δεκάδα ξένων του ιταλικού πρωταθλήματος

Ο Φετφατζίδης στην καλύτερη δεκάδα ξένων του ιταλικού πρωταθλήματος Facebook Twitter
0

Μεγάλη διάκριση για τον έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό Γιάννη Φετφατζίδη που στην πρώτη του χρονιά στο Ιταλικό πρωτάθλημα κατάφερε να συμπεριληφθεί στην κορυφαία δεκάδα των ξένων του πρωταθλήματος.

Ο Φετφατζίδης συγκέντρωσε πέντε ψήφους από τους 110 συνολικά αθλητικούς συντάκτες που πήραν μέρος στην ψηφοφορία που έβγαλε στην κορυφή τον Κάρλος Τέβεζ της Γιουβέντους με 330 ψήφους.

Η δεκάδα με τους καλύτερους ξένους του ιταλικού πρωταθλήματος είναι η εξής:

Kάρλος Τέβεζ (Γιουβέντους) 330, Γκονσάλο Ιγκουαίν (Νάπολι) 219, Κέβιν Στρούτμαν (Ρόμα) 129, Ζερβίνιο (Ρόμα) 94, Χοσέ Μαρία Καγεχόν (Νάπολι) 74, Φερνάντο Γιορέντε (Γιουνέντους) 38, Κακά (Μίλαν) 37, Χουάν Ιτούρμπε (Βερόνα) 22, Πέπε Ρέινα (Νάπολι) 12, Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα) 5 ψήφους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM