τοπ 10: dreamy εμπνεύσεις

Facebook Twitter
0

 

 

 

Τον Dreamer τον πρωτογνώρισα μέσα από τα χάρτινα γυαλιά του. Μετά είδα τις μπλούζες, μετά είδα τους πίνακες και μετά κατάλαβα ότι ο άνθρωπος αυτός θα μας βάλει τα γυαλιά στην κυριολεξία με την φαντασία του και το πείσμα του στην δημιουργία. Και μπορεί και εσείς να τον γνωρίζετε από όλα αυτά, αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο από όλα όσα προανέφερα είναι το γεγονός ότι ο Σωτήρης Τρέχας είναι αυτοδίδακτος σε όλα αυτά που κάνει. Πώς? Μελετώντας τα πάντα γύρω του. Τα πάντα. Τα περιοδικά, τα καταστήματα, τις αφίσες, τις εικόνες. Και έγινε ο καλύτερος παρατηρητής, αλλά και ο καλύτερος μαθητής, πηγαίνοντας την τέχνη του πάντα ένα βήμα παραπέρα.


Το τοπ 10 που ζήτησα από τον Dreamer έπρεπε να σχετίζεται άμεσα με τα όνειρα.

τοπ 10: dreamy έμπνευση

 

1. Τhe care bears

 

2. Faile (http://www.faile.net/) – καλλιτεχνικό website από τους δύο αγαπημένους μου αμερικάνους


3. Power Rangers – το συγκεκριμένο είναι το αγαπημένο μου opening από τη σειρά, που έχει και τα καλύτερα κοστούμια

 

4. Chromatics & Chanel – τέλειο βίντεο, τέλειο τραγούδι, τέλεια ρούχα

5. Used magazine ( http://usedmagazine.co.uk/ )

 

6. Art in a material world - αγαπημένη μου έκθεση ( http://www.tate.org.uk/whats-on/tate-modern/exhibition/pop-life-art-material-world ) 


7. American Beauty – το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την καλύτερη, κατά την άποψή μου, σκηνή στην ταινία

 


8. kitsune.fr - ένα από τα ποιό επιδραστικά brands στη νεανική κουλτούρα


9. Ιριδίζοντα χαρτιά


10. Η Ακρόπολη, και ό,τι συμβολίζει.

Κάποιες μικρές πληροφορίες: 

Ο Dreamer έχει μια τεράστια συλλογή από καρφίτσες στην κατοχή του. 500 καρφίτσες τεράστια. Δεν θέλετε να βάλετε το χέρι σας στο κουτί που τις φυλάει. / Θα ήθελε να φτιάχνονται ποιο χρωματιστά ρούχα στην Ελλάδα. / Το χειρότερο πράγμα που μπορεί να φορέσει μια κοπέλα είναι ένα ζευγάρι λευκές γόβες. Μάλιστα, το μόνο λευκό πράγμα που μπορεί κανείς να έχει πάνω του είναι ένα ζευγάρι αθλητικά ή εσώρουχα. Τίποτα άλλο. / Αν δεν ζούσε στην Αθήνα, θα ζούσε σίγουρα στο Παρίσι. Χωρίς τον σοβινισμό. / Πιστεύει στην δημιουργικότητα. Και θεωρεί πως κάθε άνθρωπος έχει μέσα του πολλές ιδέες. Αλλά όχι όλοι έχουν και το θάρρος να ασχοληθούν πραγματικά με αυτές.

Περισσότερος Dreamer εδώ. 

Μόδα & Στυλ
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Μόδα & Στυλ / Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Σημειώσεις μόδας που κράτησα σε χαρτάκια στην παραλία, τσαλακωμένες σελίδες περιοδικών και ηλεκτρονικά μηνύματα στον εαυτό μου… ό,τι θυμάμαι και ό,τι με ανέσυρε –για λίγο– από την αφασία του πιο ζεστού Αυγούστου στη ζωή μου (μας).
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Jelly Time

Μόδα & Στυλ / Jellies: Από τις βοτσαλωτές ακτές της Μεσογείου στα πιο σικ αστικά πεζοδρόμια

Παρά την άχαρη καταγωγή και την αμφισβητούμενη καλαισθησία τους, τα πλαστικά αντιολισθητικά παπουτσάκια των παιδικών μας χρόνων επέστρεψαν καθαγιασμένα από το savoir-faire της υψηλής μόδας.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Speedos: Τα μικροσκοπικά ανδρικά μαγιό επιστρέφουν μαζικά στις παραλίες

Μόδα & Στυλ / Speedos: Τα μικροσκοπικά ανδρικά μαγιό επιστρέφουν μαζικά στις παραλίες

Στο στυλιστικό πυρ το εξώτερον επί δεκαετίες, τα αθλητικά ανδρικά μαγιό, μικρά, πρακτικά και πικάντικα, βγαίνουν διστακτικά από τις πισίνες και διεκδικούν μια mainstream θέση στις παραλίες.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ