Facebook Twitter
0
LIFO PICKS

Deep για Deep... Lifotape


Πού,  πώς, πότε και γιατί ξεκίνησες να παίζεις;  Ξεκίνησα δειλά δειλά στα τέλη του 1991 τα πρώτα μου set στο Berlin cafe bar στο Κολωνάκι στο θρυλικό του υπόγειο για όσους το πρόλαβαν. Εκείνη την εποχή ήταν το  hot spot για όλους τους clubbers. Έπαιζα κάθε Σάββατο και αυτό που μου λείπει μέχρι και σήμερα από αυτόν τον χώρο είναι το ότι γέμιζε μέρα μεσημέρι και όλοι μαζί ενωμένοι, μια παρέα. Πιστεύω ότι ξεκίνησα με τις καλύτερες προδιαγραφές και με τους καλύτερους δασκάλους του είδους γύρω μου! Μια εποχή που πραγματικά άνθιζε το clubbing και η dance μουσική στην Ελλάδα γινόταν τρόπος ζωής και lifestyle. Νιώθω πολύ τυχερός που πρόλαβα το αγαπημένο σε όλους μας Faz Club της Πλατείας Μαβίλη και που μέσα σε αυτό κόλλησα το μικρόβιο του djiing..

 Ζηλεύεις καθόλου τους πραγματικούς μουσικούς; Δεν υπάρχει λόγος ζήλιας γιατί οι μουσικοί παίζουν, δημιουργούν, όπως ακριβώς και οι djs. Κάνουμε ακριβώς το ίδιο αλλά με διαφορετικά μηχανήματα και όργανα. Έχω πολλούς φίλους μουσικούς που τους θαυμάζω για αυτό που κάνουν και ειδικά με τον τρόπο που το κάνουν. Το ίδιο και εκείνοι για αυτό που κάνουμε εμείς σαν jockeys. 

 Ο dj είναι κάποιο είδος μουσικού; Για μένα, ναι! Εννοείται! Εφόσον, όμως, είναι επαγγελματίας στην δουλειά του ως dj και παραγάγει μουσική, σε αυτό που λέγεται dance μουσική βιομηχανία, τότε μπορείς να τον αποκαλείς μουσικό.

 Περιέγραψε μας λίγο τον ήχο σου; Eίμαι αφοσιωμένος στην dance Electronica σκηνή  από τότε που ξεκίνησα να ασχολούμαι (μπορείς να με πεις και κολλημένο το δέχομαι!). Με τα χρόνια προσπαθώ να τον βελτιώσω και να τον εξελίξω παράλληλα. Τελευταία ακούω πιο πολύ ασχολούμαι και παίζω, deep Tech και Afro House.

 Υπάρχουν 4-5 τραγούδια που είσαι σίγουρος ότι θα πιάσουν;

 01. Tony Lionni -  Bijou EP Bijou (Original Mix)

02. Francesco Tarantini Put Your Sun Glasses (Main Mix)

03. Nick Holder - Welcome to Detroit (Main Mix) 

04. Patrick Zigon - Orange Time feat. Cassis (Mihai Popoviciu Remix)

05. Teddy Douglas & Louis Radio - The Violin (Basement Boys Club Mix)

 Οι έλληνες χορεύουν σε τραγούδια που δεν ξέρουν; Αυτοί που ξέρουν να ακούνε μουσική, ενδιαφέροντα, είναι open σε καινούργια ακούσματα και τους εκφράζει η dance το κάνουν. ξεσαλώνουν θα έλεγα. Αν δεν έχεις αυτά τα συστατικά νομίζω δεν υπάρχει και λόγος να ασχολείσαι με το Dance Nightlife.

 4-5 καλά πράγματα που άκουσες τελευταία; Δεν θα αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο γιατί στην χώρα μας τελευταία ακούμε μόνο παρωδίες να γίνονται! Χαίρομαι μόνο και μόνο που έχουμε υγεία και που προσπαθούμε να  εξελιχθούμε πάντα χαμογελαστοί όπως λέει και ένας φίλος, peace & love.

 2-3 djs που σου αρέσουν πολύ; Οι djs που μου αρέσουν και τους θαυμάζω για τις παραγωγές τους κάποιοι από αυτούς είναι οι Danny krivitt, dj Rocco, Miguel Migs, Nick Holder, Dj Fundge, Jerome Syndenham και φυσικά όλους τους Έλληνες που τα τελευταία χρόνια κάνουν απίστευτες δουλειές και διαπρέπουν στο εξωτερικό δείχνοντας μέσα από την μουσική τους πόσο σημαντικός λαός είμαστε. Respect Brothers.  

 Η ιδανική βραδιά για σένα τελειώνει όταν... Όταν όλοι στο τέλος έχουν περάσει καταπληκτικά και φεύγουν χαρούμενοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις από το club. Τότε, ναι πραγματικά νιώθω τέλεια.

 Που θα σε βρούμε τον επόμενο καιρό...  Για τον μήνα Δεκέμβριο έχω κάποιες εμφανίσεις μαζί με τον συνεργάτη μου τον Don Juan κάτω από την αιγίδα του δικού μας project "Roots In Deep" και θα μας βρείτε στις 17 Δεκεμβρίου στο Story Bar, στις 20 Δεκεμβρίου στο Gazaki . Αυτά είναι τα σίγουρα και περιμένω μέσα στης επόμενες μέρες για το που θα παίξουμε τελικά Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά. Παίζουν διάφορες προτάσεις όπως και νέες συνεργασίες και για την επόμενη χρονιά. Θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ