Ερασιτεχική κάμερα καταγράφει στιγμές από το χθεσινο μακελειό στην Τυνησία

Ερασιτεχική κάμερα καταγράφει στιγμές από το χθεσινο μακελειό στην Τυνησία Facebook Twitter
2

 

Ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε στιγμές από την επίθεση σε παραλία της Τυνησίας στην οποία τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν την Παρασκευή.

Η λήψη είναι από ένα παράθυρο κοντά στο ξενοδοχείο Bellevue Park στη Sousse, και δείχνει τους ανθρώπους που τρέχουν μόλις ακούγονται οι πυροβολισμοί. Την ευθύνη για τις δολοφονίες ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Το μακελειό συνέβη όταν ένας νεαρός άνδρας έβγαλε ένα Καλάσνικοφ στην παραλία και άρχισε να πυροβολεί.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Οι Δυτικές Δημοκρατίες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες τους αλλά και στις θεμελιώδεις αξίες που συνθέτουν τον ανθρώπινο πολιτισμό. Νομίζω ότι και οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι θέλουν να ξεμπερδεύουν αυτούς τους μακελλάρηδες που πρωτίστως συμπολίτες τους δολοφονούν.
Οι Δυτικές Δημοκρατίες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στους πολίτες τους αλλά και στις θεμελιώδεις αξίες που συνθέτουν τον ανθρώπινο πολιτισμό και να διαλύσουν το ISIS που οι ίδιες κατασκεύασαν, εξέθρεψαν και υποστηρίζουν.