Τα θρυλικά Vans Old Skool και Slip On ζωντανεύουν

Τα θρυλικά Vans Old Skool και Slip On ζωντανεύουν Facebook Twitter
0

Τα θρυλικά Vans Old Skool και Slip On ζωντανεύουν Facebook Twitter

Ο Θρύλος των Vans ζωντανεύει. Δεν πρόκειται για μία γλαφυρή περιγραφή με βαθυστόχαστο μεταφορικό περιεχόμενο αλλά για true story. Στις 24 Οκτωβρίου τα θρυλικά μοντέλα της Vans, το Old Skool και το Slip on, θα ζωντανέψουν με αφορμή το opening του δεύτερου flagship Vans Store της Αθήνας στο Athens Metro Mall.

 

Η Vans αποφάσισε να γιορτάσει με έναν ευφάνταστο τρόπο το μεγάλο opening φέρνοντας για πρώτη φορά από τη Νότια Καλιφόρνια  τα εντυπωσιακά oversized Old Skool και Slip-On, τα πιο θρυλικά street culture παπούτσια της εποχής μας. Τα  δύο μοντέλα θα μοιραστούν στιγμιότυπα της extreme ζωής τους, θα φωτογραφηθούν με όσους βρεθούν στο event και θα αναλάβουν το ρόλο του ξεναγού στο νέο κατάστημα της Vans.

 

Τα θρυλικά Vans Old Skool και Slip On ζωντανεύουν Facebook Twitter

 

Τα θρυλικά Vans Old Skool και Slip On ζωντανεύουν Facebook Twitter

 

Όπως είναι αναμενόμενο όλο το skate community, celebrities και οι απανταχού Vans lovers, θα είναι στο νέο flagship Vans Store στο Athens Metro Mall, από τις 11:00 μέχρι τις 17:00, μαζί με πολλή μουσική, special Vans treats και από ότι μαθαίνουμε με πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

 

Η LiFO ήταν εκεί στην άφιξη των μοντέλων και πήρε δύο πολύ ενδιαφέρουσες και σίγουρα πρωτότυπες συνεντεύξεις:

 

Τα θρυλικά Vans Old Skool και Slip On ζωντανεύουν Facebook Twitter

 

Συνέντευξη με το μοντέλο Vans Original Old Skool

Τα θρυλικά Vans Old Skool και Slip On ζωντανεύουν Facebook Twitter

 

Καλωσόρισες. Για τους λίγους που ίσως δε σε ξέρουν και τόσο καλά, ποιος είσαι και από πού μας ήρθες;

Είμαι το Old Skool. Γεννήθηκα το 1977, σε ένα κατάστημα στη Νότια Καλιφόρνια  ως “style 36” και  ήμουν το πρώτο παπούτσι για skate. Ο άνθρωπος που με δημιούργησε λεγόταν Paul Van Doren, που αποφάσισε να σχεδιάσει πάνω μου μια ρίγα σε αφηρημένη μορφή.

 

Τη γνωστή Sidestripe εννοείς...

Ναι αυτή η ρίγα είναι πλέον διάσημη και όλοι οι Vans lovers την ξέρουν ως "Sidestripe". Είναι το χαρακτηριστικό σύμβολο στο footwear style της Vans.

 

Θεωρείσαι αγαπημένος των BMX riders, σωστά;

H αλήθεια είναι ότι η low-top κατασκευή μου ενθουσίασε τους skateboarders και τους BMX riders την εποχή του Dogtown, και αμέσως με ζωντάνεψαν πάνω στις σανίδες τους κάνοντας kickflip μέσα σε άδειες πισίνες.

 

Προσπαθώ να θυμηθώ, κάπως αλλιώς λεγόταν παλιά η Vans... τελοσπάντων, περνάς καλά εκεί;

Στην αρχή λεγόταν Van Doren Rubber Company. Μετά έγινε Vans. Πάλι καλά! Νιώθω τρελή περηφάνια για τη μαμά-εταιρία μου. Είναι το απόλυτο action brand που βραβεύτηκε δυο φορές από το Forbes ως μια από τις καλύτερες Αμερικάνικες εταιρίες, ενώ εγώ ήμουν το πρώτο μοντέλο της Vans που υιοθέτησα το θρυλικό Sidestripe, το απόλυτο χαρακτηριστικό κληρονομιάς του brand.

 

Σ' ευχαριστούμε πολύ Old Skool.

 

 

Συνέντευξη με το μοντέλο Vans Original Slip on

 

 

H δική σου ιστορία;

Εγώ γεννήθηκα το 1977, σε ένα κατάστημα στη Νότια Καλιφόρνια ως style #98 και σήμερα είμαι διάσημος σε όλο τον κόσμο ως Vans Classic Slip-On. Ο Paul Van Doren ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε κι εμένα ο οποίος δεν ήταν skater.

 

Και τα πρώτα βήματα σου;

θα πρέπει να πω ότι ο Sean Penn αυτοπροσώπως βοήθησε πολύ στην καριέρα μου φορώντας με στην ταινία Fast Times At Ridgemont High, λίγο πριν γίνω star. Του καλάρεσε γιατί μετά συμμετείχε και στην ταινία της VANS, Dog Town and Z-boys».

 

Ωραίος ρόλος! Στους δρόμους ποιος είναι ο ρόλος σου;

Είμαι ο ιδανικός καμβάς για ένα από τα πιο γνωστά ‘κόλπα’ της VANS που είναι το customization. Πάνω μου έχουν ζωγραφίσει καλλιτέχνες και καλλιτέχνες.

 

Το έχεις δηλαδή παντού...

Κοίτα, έχω περπατήσει σε πασαρέλες και έχω ανέβει πάνω σε σανίδες του skate, καθώς η διαχρονικότητα μου είναι εμφανής τόσο στην υψηλή μόδα όσο και στο streetwear.

 

Εσύ; πώς περνάς στη μαμά εταιρία;

Με κάλυψε απόλυτα το Old-Skool. Αν σε έχει βραβεύσει δυο φορές το Forbes σαν μία από τις καλύτερες Αμερικάνικες εταιρίες, τα πράγματα μόνο καλά θα μπορούσαν να είναι. Εγώ άλλωστε ανήκω στη συλλογή της Vans Slip-On και έχω καταφέρει να είμαι ένα από τα αγαπημένα μοντέλα του brand καθώς με έχουν επιλέξει και με έχουν αγαπήσει οι skateboarders, οι ΒΜΧ rides και πολλά fashion icons. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

 

 

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή διασκέδαση το άλλο Σάββατο 24/10 στο μεγάλο opening, στο Athens Metro Mall!

 

 

 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Μόδα & Στυλ / Ανεμομαζώματα μόδας, όπως φεύγει ο Αύγουστος

Σημειώσεις μόδας που κράτησα σε χαρτάκια στην παραλία, τσαλακωμένες σελίδες περιοδικών και ηλεκτρονικά μηνύματα στον εαυτό μου… ό,τι θυμάμαι και ό,τι με ανέσυρε –για λίγο– από την αφασία του πιο ζεστού Αυγούστου στη ζωή μου (μας).
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Jelly Time

Μόδα & Στυλ / Jellies: Από τις βοτσαλωτές ακτές της Μεσογείου στα πιο σικ αστικά πεζοδρόμια

Παρά την άχαρη καταγωγή και την αμφισβητούμενη καλαισθησία τους, τα πλαστικά αντιολισθητικά παπουτσάκια των παιδικών μας χρόνων επέστρεψαν καθαγιασμένα από το savoir-faire της υψηλής μόδας.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Speedos: Τα μικροσκοπικά ανδρικά μαγιό επιστρέφουν μαζικά στις παραλίες

Μόδα & Στυλ / Speedos: Τα μικροσκοπικά ανδρικά μαγιό επιστρέφουν μαζικά στις παραλίες

Στο στυλιστικό πυρ το εξώτερον επί δεκαετίες, τα αθλητικά ανδρικά μαγιό, μικρά, πρακτικά και πικάντικα, βγαίνουν διστακτικά από τις πισίνες και διεκδικούν μια mainstream θέση στις παραλίες.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ
Ποιος ήταν ο Λάγκερφελντ πριν γίνει διάσημος;

Οθόνες / Ποιος ήταν ο Λάγκερφελντ πριν γίνει διάσημος;

Μέσα από ένα μοιραίο ερωτικό τρίγωνο στο Παρίσι των ‘70s, η σειρά «Becoming Karl Lagerfeld» μας κάνει, αν όχι να συμπαθήσουμε, να κατανοήσουμε τον Καρλ Λάγκερφελντ, παρακολουθώντας τον στα άσημα χρόνια του στη μόδα.
ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΖΑΡΔΗ