Οι Ρώσοι προσφέρουν 50 εκατομμύρια για τους τρομοκράτες που έριξαν το airbus

Οι Ρώσοι προσφέρουν 50 εκατομμύρια για τους τρομοκράτες που έριξαν το airbus Facebook Twitter
0

Πριν από λίγες ώρες η ρωσική μυστική υπηρεσία FSB έκανε, για πρώτη φορά, λόγο για τρομοκρατική ενέργεια, αναφερόμενη στην πτώση του ρωσικού airbus πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά Αίγυπτο που κόστισε τη ζωή και στους 224 επιβαίνοντες.


«Κάποιος μπορεί να πει κατηγορηματικά ότι ήταν μια τρομοκρατική πράξη», δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσίας FSB, Αλέξανδρος Bortnikov κατά τη διάρκεια συνεδρίασης υπό την προεδρία του Βλαντιμίρ Πούτιν και διευκρίνισε ότι κατά τη διάρκεια της πτήσης πυροδοτήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ισχύος 1 κιλού TNT.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Associated Press, η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας ανακοίνωσε ότι προσφέρει 50 εκατομμύρια δολάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των υπευθύνων της πτώσης του αεροπλάνου, ενώ λίγο αργότερα απηύθυνε έκκληση για συνεργασία στη ρωσική και την παγκόσμια κοινότητα, στην προσπάθεια που κάνει για τον εντοπισμό των δραστών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM