Απεργία τώρα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών: Τα μέλη της ασφάλειας καταγγέλλουν έλλειψη μέτρων ασφάλειας

Απεργία τώρα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών: Τα μέλη της ασφάλειας καταγγέλλουν έλλειψη μέτρων ασφάλειας Facebook Twitter
0

Μια απεργία του προσωπικού ασφαλείας καθυστερεί την επαναλειτουργία του αεροδρομίου των Βρυξελλών που είχε κλείσει μετά την τρομοκρατική επίθεση στη βελγική πρωτεύουσα.

Τα μέλη της ασφάλειας απεργούν καταγγέλλοντας μη επαρκή μέτρα ασφαλείας, με τη διαχειρίστρια εταιρεία να γνωστοποιεί στο Twitter ότι το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό και την 1η Απριλίου και να τονίζει ότι το  Ζάβεντεμ είναι έτοιμο να επαναλειτουργήσει μερικώς.

Σύμφωνα με το BBC, το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών τόνισε εν όψει της επαναλειτουργίας του αεροδρομίου, ότι τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι επαρκή. «Απεργούμε εξαιτίας αυτού που συνέβη στις 22 Μαρτίου. Δεν μπορούμε να συνεχίζουμε λες και αυτή η μέρα δεν υπήρξε ποτέ», δήλωσε ο πρόεδρος του συνδικάτου, επιρρίπτοντας ευθύνες στη διαχειρίστρια εταιρεία και καλώντας σε πιο ελεγχόμενη πρόσβαση στην αίθουσα αναχωρήσεων, με τη χρήση ανιχνευτών μετάλλου, σαρωτών σώματος και μηχανημάτων ακτίνων Χ για τις αποσκευές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM