Tηλεοπτική εκπομπή βγήκε για γύρισμα και ανακάλυψε ναυαγό έτοιμο να πεθάνει (video)

Tηλεοπτική εκπομπή βγήκε για γύρισμα και ανακάλυψε ναυαγό έτοιμο να πεθάνει (video) Facebook Twitter
0

Ένα ναυαγό σε απομακρυσμένο νησί ανοιχτά της Αυστραλίας ανακάλυψαν τα μέλη συνεργείου τηλεοπτικού σόου της Αυστραλίας ενώ έκαναν γύρισμα, σύμφωνα τουλάχιστον με το insideedition.com.

Aν αυτό δεν είναι κάποια έξυπνη διαφήμιση της εκπομπής, τότε ο ναυαγός που θύμισε στα πέντε μέλη του συνεργείου τον Τομ Χανκς στη γνωστή ταινία,"έκανε ήδη την τελευταία του προσευχή και "ήταν έτοιμος να πεθάνει», όπως δήλωσε ο διευθυντής του TV show «River Monsters», ένας από τους ανθρώπους που τον βρήκε.

Αρχικά, όπως είπε, είδαν τον άνδρα να κάθεται σε ένα βράχο του έρημου νησιού και μετά από μερικά αστεία για τον Τομ Χανκς και την  ταινία «Cast Away» , συνειδητοποίησαν ότι ήταν κάποιος που βρισκόταν  σε κίνδυνο.

Όπως έγινε γνωστό, ο ναυαγός είχε βγει για στρείδια στο έρημο νησί αλλά δεν υπολόγισε τις κακές καιρικές συνθήκες που του πήραν το αγκυροβολημένο σκάφος και τον άφησαν χωρίς καμία βοήθεια στην ακτή. Εμεινε εκεί 60 ώρες κάτω από θερμοκρασία 43 βαθμών, χωρίς προμήθειες, χωρίς να έχει πιει καθόλου νερό και έχοντας υποστεί ηλίαση. Είχε χάσει τον προσανατολισμό του, ήταν πολύ αδύναμος και έκανε εμετό κατά τη διάρκεια της διάσωσης.

Η ομάδα, αφού διέσωσε το ναυαγό αποφάσισε να συμπεριλάβει αυτά τα πλάνα στο τελευταίο επεισόδιο. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM