Το Ισραήλ λογοκρίνει διαφήμιση μαγιό με πρωταγωνίστρια την Bar Refaeli

Το Ισραήλ λογοκρίνει διαφήμιση μαγιό με πρωταγωνίστρια την Bar Refaeli Facebook Twitter
1
Το Ισραήλ λογοκρίνει διαφήμιση μαγιό με πρωταγωνίστρια την Bar Refaeli Facebook Twitter

Την προβολή μιας διαφήμισης μαγιό με πρωταγωνίστρια την Bar Refaeli απαγόρευσε το Ισραήλ γιατί την θεώρησε υπερβολικά σέξι. Πρόκειται για διαφήμιση της εταιρίας Hoodies, την οποία η εθνική τηλεοπτική αρχή της χώρας πέρασε από αυστηρή λογοκρισία. 

Στο σποτάκι, η ισραηλινή Refaeli που περιμένει το πρώτο της παιδί και στα γυρίσματα είναι τριών μηνών έγκυος, συναλλάζει μπλε και μαύρα μπικίνι στην παραλία. Όπως μεταδίδουν οιTimes του Ισραήλ,  ο φορέας Second Broadcasting Authority for Television and Radio ζήτησε όμως να κοπούν μερικά πλάνα προκειμένου να παιχτεί η διαφήμιση και συγκεκριμένα ένα κοντινό που δείχνει από πίσω το διάσημο μοντέλο κι ένα άλλο όπου εμφανίζεται γυμνή. Σε περίπτωση που τα πλάνα δεν κοπούν, η διαφήμιση μπορεί να προβάλλεται μόνο μετά τις 10 το βράδυ. 

 

עכשיו בחנויות ?☀️ קולקציית בגדי ים בעיצובי ! #BARforhoodies

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις


 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το σκοπεύει να κάνει η εταιρία και αν τελικά θα "συμμορφωθεί" με τις αντίστοιχες εντολές.

Δείτε τη διαφήμιση που απαγόρευσε το Ισραήλ: 

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά ούτε για την Hoodies ούτε για την Refaeli που υφίστανται λογοκρισία, αφού το 2014 σε άλλη διαφημιστική συνεργασία τους, το σποτάκι είχε θεωρηθεί ξανά πως έχει "πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα" για να παίζεται στην prime time ζώνη. Εκεί η Refaeli ήταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι με μια μωβ κούκλα muppet και συζητούσαν σε στιλ σαν να είχε προηγηθεί μεταξύ τους σεξ.

Η Bar Refaeli πάντως δεν φαίνεται να πτοήθηκε από όλο αυτό και πριν λίγο φαίνεται πως αποχαιρέτισε τη Σαντορίνη στην οποία έκανε μίνι διακοπές. Το μοντέλο που είναι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της έκανε διακοπές στο ελληνικό νησί με τον αγαπημένο της Adi Ezra.

And A happy mom's-to-be day ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

Greece☀️ you've been good to me ????

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια