To "εορταστικό" μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την επέτειο του δημοψηφίσματος

To "εορταστικό" μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την επέτειο του δημοψηφίσματος Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

«Το ΟΧΙ του λαού μας, κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας, αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Twitter, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σημειώνει ακόμη πως «ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της, με τις λιγότερες δυνατές πληγές» αλλά και ότι «ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για την Ελλάδα του 2021. Δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Είδα τα μηνύματα του Αλέξη ρε παιδιά και συγκινήθηκα. Να προτείνω κάτι; Να μαζέψουμε υπογραφές και να ζητάμε πλέον αντί να γιορτάζουμε το ΟΧΙ την 28η Οκτωβρίου να το γιορτάζουμε την 5η Ιουλίου; Οι λόγοι είναι πολλοί :1) Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου ήταν πολύ πιο σημαντικό από αυτό της 28ης Οκτωβρίου2) Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου ήταν πολύ πιο περήφανο από αυτό της 28ης Οκτωβρίου3) Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου το είπαμε με αριστερή κυβέρνηση, ενώ αυτό της 28ης Οκτωβρίου με φασιστική4) Στο κάτω κάτω το μόνο αυθεντικό "ΟΧΙ" ήταν αυτό της 5ης Ιουλίου, ενώ το "ΟΧΙ" της 28ης Οκτωβρίου στην πραγματικότητα δεν ήταν "ΟΧΙ" αλλά "Alors, c'est la guerre"
Μετά από ένα δημοψήφισμα χωρίς πραγματικό ερώτημα, με χρήματα δουλεμένα και φορολογημένα να βρίσκονται υπό τον περιορισμό του κράτους, με απραγματοποίητες υποσχέσεις, άπειρες περικοπές και αυξημένους φόρους και με το πιο σοβαρό ζήτημα που μας απασχολεί να είναι το δίπλωμα και η ψήφος στα 17, ευτυχώς, μα τους χίλιους θεούς, ευτυχώς που έχουμε ένα ΟΧΙ να πανηγυρίζουμε σαν λαός. Αντί να το αφήσουν στη λήθη, μιας και η μνήμη του λαού είναι σαν του χρυσόψαρου, κάνουν και πανηγυρικές δηλώσεις.