Φιλιππίνες: Πέντε νεκροί και 70.000 άστεγοι από τις ισχυρές βροχοπτώσεις

Φιλιππίνες: Πέντε νεκροί και 70.000 άστεγοι από τις ισχυρές βροχοπτώσεις Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν κι άλλοι 70.000 εγκατέλειψαν τις εστίες τους εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που προκαλούν οι μουσώνες στις βόρειες περιοχές των Φιλιππίνων, σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας υπηρεσίας αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Οι θάνατοι προκλήθηκαν είτε από πνιγμό, είτε από την κατάρρευση σπιτιών, ενώ ένας κάτοικος των περιοχών που επλήγησαν, αγνοείται, με έναν ακόμη να έχει τραυματιστεί.

Συνολικά, 5.665 οικογένειες ή 70.266 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, εξαιτίας της δραματικής αλλαγής των καιρικών συνθηκών, σε έξι περιοχές των Φιλιππίνων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Διεθνή / Ιράν: Στους 65 οι νεκροί από την έκρηξη στο λιμάνι - Για «αμέλεια» μιλά η κυβέρνηση

Η έκρηξη στο μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράν προκάλεσε 65 θανάτους – Φωτιά από χημικά υλικά, αμέλεια και πολιτική αναταραχή στο φόντο των συνομιλιών ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα
LIFO NEWSROOM