Η μαγκιά, η κωλοτούμπα και ο ψεύτης λαγός

Η μαγκιά, η κωλοτούμπα και ο ψεύτης λαγός Facebook Twitter
«Δεν είχαμε έλλειμμα μέχρι το Σεπτέμβρη του 2009 αλλά πήγε ο Καραμανλής ένα απόγευμα στο Μπαϊρακτάρη κι έφαγε 3 δις σε σουβλάκια»
4

Οι αμυγδαλές είναι από τα πιο παρεξηγημένα μέρη του σώματός μας και η μυθολογία γύρω από αυτές οργιάζει. Άλλοι λένε ότι είναι το φίλτρο του οργανισμού και το ανοσοποιητικό μας σύστημα βασίζεται σε αυτές κι άλλοι ότι είναι εντελώς άχρηστες στον σύγχρονο άνθρωπο. Πάντως όλοι συμφωνούν για το πού βρίσκονται: Στο βάθος της στοματικής μας κοιλότητας.

Μέχρι τις αμυγδαλές λοιπόν φαίνεται ότι έφτασε το δάχτυλο της πρωκτικής εξέτασης στο οποίο υπέβαλαν την κυβέρνησή μας οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί για το θέμα της δίωξης του πρώην Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ και πρέπει να πόνεσε πολύ. Έτσι για άμεση ανακούφιση μετά την ομοβροντία δηλώσεων Ευρωπαίων αξιωματούχων υπέρ της Στατιστικής Υπηρεσίας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι «η κυβέρνηση έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Eurostat», αφήνοντας μετέωρους όλους τους κυβερνητικούς που είχαν ξεσαλώσει ότι δήθεν μπήκαμε στο Μνημόνιο διότι ο Γεωργίου είχε παραποιήσει τα στοιχεία εκτελώντας κάποιο σχέδιο της Μοσάντ. Ακόμα πιο ξεκρέμαστη άφησε την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία θα δικάσει των πρώην Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ βασιζόμενη σε αυτές τις εικασίες. Εκτός και αν η κυβέρνηση μπορεί ταυτόχρονα να θεωρεί κάποιον απατεώνα και ταυτόχρονα να τον εμπιστεύεται πλήρως, πράγμα που δε θα μας έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση εδώ που τα λέμε για αυτούς τους τύπους.

Όπως και να έχει, η ιστορία μας θύμισε το ανέκδοτο με το λαγό που όταν τον ρωτούσαν τα άλλα ζώα του δάσους πώς περνάει αυτός έλεγε ότι πηδάει και την τίγρη για να περνάει η ώρα και όταν το έμαθε η τίγρη και πήγε να του ζητήσει το λόγο, της απάντησε ψύχραιμος ότι όλα καλά και λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η διαδικασία του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες δεν έχει ολοκληρωθεί και οι υποψήφιοι καναλάρχες βρίσκονται έγκλειστοι για πάνω από 48 ώρες στο Υπουργείο Τύπου. Με μηδενική επίσημη ενημέρωση, οι φήμες οργιάζουν, από το ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε μια κρίση λαιμαργίας έφαγε δύο συνυποψηφίους του μέχρι το ότι ο Καλογρίτσας αποσύρθηκε από τη διαδικασία με αντάλλαγμα να ασφαλτοστρώσει όλα τα κανάλια που θα πάρουν άδεια αλλά και αυτά που θα απορριφθούν.

Όλες αυτές τις ώρες οι εργαζόμενοι στους τηλεοπτικούς σταθμούς που μπορεί να κλείσουν και να βρεθούν χωρίς δουλειά, έχουν φάει τα νύχια όλων των μελών των οικογενειών τους από την αγωνία, ενώ οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΙ οργάνωσαν χτες νυχτερινή έξοδο για να διασκεδάσουν το άγχος τους και να διαμαρτυρηθούν για τη διαιτησία όπως απαιτεί η παράδοση οποιασδήποτε δραστηριότητας του σταθμού του Νέου Φαλήρου.

Εντωμεταξύ η μπόχα από τους άπλυτους καναλάρχες που έχουν να κάνουν μπάνιο 3 μέρες έχει φτάσει μέχρι την Θεσσαλονίκη και αμερικανικά δίκτυα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναμεταδώσουν το πρωτότυπο ριάλιτι σοσιαλιστικού σουρεαλισμού.

Η μαγκιά, η κωλοτούμπα και ο ψεύτης λαγός Facebook Twitter
«Ο Καρανίκας έχει πάθει υπερκόπωση, χρειάζεται βοήθεια»

Είπαμε Θεσσαλονίκη και να μην ξεχάσουμε να σας ενημερώσουμε ότι η κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα παραρτήματος του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη συμπρωτεύουσα διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και ότι όσους και να διορίσεις, ποτέ δεν είναι αρκετοί. Έτσι αναβιώνουν μέρες του αλήστου μνήμης Υπουργείου Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος, του μοναδικού τοπικιστικού υπουργείου στην ιστορία της Ευρώπης, αλλά και ανοίγει και ο δρόμος για γραφεία του πρωθυπουργού στην Πάτρα, τη Λάρισα, τα Παλαιοφάρσαλα, το Λιανοκλάδι και σε άλλες μεγαλουπόλεις της χώρας μας.

aNameToCome
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
"διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και ότι όσους και να διορίσεις, ποτέ δεν είναι αρκετο"Αυτη ειναι η Ελλαδα μας, αυτοι ειναι οι πολιτικοι μας, αλλα και οι πολιτες που τους ψηφιζουν...
Κανονικά το μόνο Γραφείο του Πρωθυπουργού που χρειάζεται είναι στη Σόφια. Ουρές χιλιομέτρων θα σχηματίζονταν από Βούλγαρους πολίτες προκειμένου να ευχαριστήσουν τον άνθρωπο που απογείωσε τη χώρα τους.