Καταφύγιο ζώων κατάφερε να δώσει προς υιοθεσία όλες τις γάτες και τους σκύλους που φιλοξενούσε

Καταφύγιο ζώων κατάφερε να δώσει προς υιοθεσία όλες τις γάτες και τους σκύλους που φιλοξενούσε Facebook Twitter
4

Δυστυχώς πολλές φορές τα καταφύγια ζώων καλούνται να κάνουν ευθανασία σε αρκετά από αυτά είτε επειδή δεν έχουν αρκετό χώρο για να τα φιλοξενήσουν είτε ελλείψει οικονομικών πόρων.

Σύμφωνα με την οργάνωση ASPCA (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) που προασπίζεται τα δικαιώματα των ζώων, εκτιμάται πως κάθε χρόνο υποβάλλονται σε ευθανασία περίπου 2.7 εκατομμύρια ζώα, εκ των οποίων 1.4 εκατομμύρια είναι γάτες και τα υπόλοιπα σκύλοι.

Ωστόσο, παρά τις απαισιόδοξες στατιστικές, το παράρτημα της οργάνωσης στο Κολοράντο κατάφερε κάτι μοναδικό: να δώσει προς υιοθεσία όλους τους σκύλους και τις γάτες που φιλοξενούσε στο καταφύγιο.

Χαρούμενοι και συγκινημένοι, υπάλληλοι και εθελοντές ανέβασαν μάλιστα και ένα βίντεο από τα άδεια κελιά, στα οποία είχαν μπει οι ίδιοι για να γιορτάσουν την ευχάριστη εξέλιξη. 

«Τι συμβαίνει όταν υιοθετείται και ο τελευταίος διαθέσιμος σκύλος; Προσωπικό και εθελοντές μπαίνουν μέσα στα κελιά για να το γιορτάσουν! Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει προς υιοθεσία 25 γάτες και 23 σκύλους στο πλαίσιο της καμπάνιας #HomeForTheHolidays» γράφει μεταξύ άλλων το καταφύγιο, στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook. 

Μπορεί οι προσπάθειες να απέδωσαν καρπούς ενόψει των γιορτών, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν όλοι να θυμόμαστε πως ένα ζώο δεν αντικείμενο μόνο για τα Χριστούγεννα. Η υιοθεσία χρειάζεται υπευθυνότητα και δέσμευση πως το νέο μας κατοικίδιο θα μείνει στο σπίτι μας για πάντα. 

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Διεθνή / Σουδάν: Ασθένεια εξαπλώνεται μέσω του νερού - Τουλάχιστον 24 νεκροί

Το ξέσπασμα της επιδημίας ακολούθησε επιδρομή drone στον κεντρικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Ουμ Νταμπακάρ, που προκάλεσε μεγάλο πρόβλημα ως προς την πρόσβαση σε πόσιμο νερό στην πόλη Κόστι
LIFO NEWSROOM
Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM