O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι φακελώνει τους πολίτες

O ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι φακελώνει τους πολίτες Facebook Twitter
0

«Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το "φακέλωμα" των πολιτών, η ΝΔ άλλαξε την πλατφόρμα εγγραφής (αφού πρώτα είχε "κατεβάσει" την επίμαχη σελίδα) ώστε να μην εμφανίζονται τα προσωπικά στοιχεία των πολιτών. Η σιωπή της για το ζήτημα, όπως και η αλλαγή της πλατφόρμας, δεν την απαλλάσσει από τα ερωτήματα που αφορούν στην υποκλοπή προσωπικών δεδομένων των πολιτών», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

«Τα ερωτήματα παραμένουν: Διατηρεί προσωπικά δεδομένα των πολιτών; Υπήρξε ενημέρωση της αρμόδιας Αρχής Διασφάλισης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη διατήρηση και επεξεργασία τους; Δεν έχουμε  καμία αμφιβολία ότι η ΝΔ θα συνεχίσει να ποιεί τη νήσσα γύρω από το θέμα. Καλούμε την Αρχή Διασφάλισης Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα να το διερευνήσει και να κινηθεί βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας», καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM