Νέες απειλές Τραμπ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι προφανώς τρελός, θα δοκιμαστεί όπως ποτέ άλλοτε

Νέες απειλές Τραμπ: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι προφανώς τρελός, θα δοκιμαστεί όπως ποτέ άλλοτε Facebook Twitter
0

Ο βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ Ουν «θα δοκιμαστεί όπως ποτέ άλλοτε», δήλωσε σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, καθώς οι δύο ηγέτες συνεχίζουν να ανταλλάσσουν απειλές και προσβολές.

Νωρίτερα, η Πιονγιάνγκ απείλησε να προχωρήσει σε δοκιμή βόμβας υδρογόνου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ενώ παράλληλα, σε μια σπάνια ανακοίνωση γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο, Κιμ Γιονγκ Ουν, ανέφερε πως ο Τραμπ θα βρεθεί αντιμέτωπος με «συνέπειες που δεν θα περιμένει», προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, πως «θα τιθασέψω τον ψυχικά διαταραγμένο αμερικανό γεροξεκούτη με φωτιά».

Απαντώντας πριν από λίγο, ο Τραμπ έγραψε στο twitter: «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας, ο οποίος είναι προφανώς ένας τρελός που δεν τον νοιάζει να κάνει τον λαό του να λιμοκτονεί ή να τον σκοτώνει, θα δοκιμαστεί όπως ποτέ άλλοτε».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Διεθνή / Ντέμι Μουρ για Μπρους Γουίλις: «Δεδομένων των συνθηκών, είναι σε σταθερή κατάσταση»

Η οικογένεια του Γουίλις ανακοίνωσε το 2022 ότι ο ηθοποιός θα αποσυρθεί από την υποκριτική λόγω διάγνωσης με αφασία, μια διαταραχή που επηρεάζει την ικανότητα επικοινωνίας
LIFO NEWSROOM
Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Διεθνή / Φονικές πλημμύρες στην Ευρώπη: Τέσσερις νεκροί στη Ρουμανία - Συναγερμός σε Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία

Από την Πέμπτη, ο κυκλώνας «Μπόρις» έχει φέρει ισχυρούς ανέμους και καταρρακτώδεις βροχές σε περιοχές της Πολωνίας, της Αυστρίας, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Ρουμανίας και της Σλοβακίας
LIFO NEWSROOM