Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από τη σύγκρουση αεροσκάφους με ελικόπτερο στον αέρα

Βρετανία: Τέσσερις νεκροί από τη σύγκρουση αεροσκάφους με ελικόπτερο στον αέρα Facebook Twitter
0

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση στον αέρα ενός μικρού αεροσκάφους και ενός ελικοπτέρου, σε περιοχή πάνω από την κομητεία Μπάκιγχαμ, στην κεντρική Αγγλία, όπως μετέδωσε το BBC.


Το ελικόπτερο και το αεροσκάφος, ένα Τσέσνα 152, μετέφεραν από δύο επιβαίνοντες έκαστο, έγινε γνωστό από την αστυνομία του Τέιμς Βάλεϊ.


Η αστυνομία και η Αρχή Διερεύνησης Αεροπορικών Δυστυχημάτων (AAIB) ανέφεραν ότι ξεκινούν από κοινού έρευνα προκειμένου να καθορίσουν τα αίτια της σύγκρουσης, που συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι τοπική ώρα, κοντά στο Αϊλέσμπερι.

 


Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου του Wycombe Air Park, τόσο το ελικόπτερο, όσο και το Τσέσνα είχαν απογειωθεί από αυτό το αεροδρόμιο, όπου πραγματοποιούνται επίσης και εκπαιδευτικές πτήσεις.


Η αξιωματικός της αστυνομίας του Τέιμς Βάλεϊ, Ρεμπέκα Μίαρς, δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι δεν μπορεί προς το παρόν να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα ή το φύλο των θυμάτων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Διεθνή / Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Η συμμορία των 47 ατόμων έστελνε βρέφη σε «δικά της» νοσοκομεία για να εξασφαλίσει χρήματα από σύστημα Υγείας της Τουρκίας - Νοσοκόμες παρίσταναν τις γιατρούς - Χορηγούνταν ακατάλληλα φάρμακα στα μωρά - Παραποιούνταν η αιτία θανάτου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
«Ήρωας»: Ένας 56χρονος έσωσε άγνωστο από ππνιγμό αλλά έχασε ο ίδιος την ζωή του στο Μπάλι

Διεθνή / «Ήρωας»: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος - Η σορός του εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Ο Αυστραλός πήδηξε στη θάλασσα στις δυτικές ακτές του Μπαλί και διέσωσε έναν Γερμανό τουρίστα από πνιγμό, αλλά το κύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά κι έχασε τη ζωή του
LIFO NEWSROOM