Παπαχριστόπουλος: Αύριο θα παραδώσω τη βουλευτική μου έδρα

Παπαχριστόπουλος: Αύριο θα παραδώσω τη βουλευτική μου έδρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Θέμα ωρών είναι για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του. 

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο κ. Παπαχριστόπουλος ξεκαθάρισε ότι αύριο θα παραδώσει τη βουλευτική έδρα, την οποία είχε κερδίσει κατεβαίνοντας υποψήφιος στις εκλογές με τους ΑΝΕΛ. 

Μιλώντας στην ΕΡΤ, πριν μερικές ημέρες, ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα ήταν «μεγάλη τιμή» να είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια της Κουμουνδούρου. 

«Δε θέλω να είμαι η αιτία για τον ξαφνικό θάνατο της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ», είχε δηλώσει τότε. 

Προς η διάλυση η ΚΟ των ΑΝΕΛ

Η προαναγγελθείσα παραίτηση του κ. Παπαχριστόπουλου πυροδοτεί νέο κύκλο εξελίξεων στους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκαλώντας προβλήματα στον Πάνο Καμμένο, αφού από αύριο η έδρα θα περάσει στον Τέρενς Κουίκ που όμως βρίσκεται ήδη εκτός ΑΝΕΛ.

Αν ο κ. Κουίκ κρατήσει την έδρα και ανεξαρτητοποιηθεί, όπως αναμένεται, τότε οι ΑΝΕΛ θα μείνουν με τέσσερις βουλευτές εκλεγμένους με τα ψηφοδέλτια του κόμματος και, βάση του κανονισμού της Βουλής, η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ θα διαλυθεί καθώς απαιτούνται τουλάχιστον πέντε βουλευτές. 

Ο κ. Φωκάς δεν προσμετράται επειδή είχε εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων και όχι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM