Live

Βιετνάμ: Η αστυνομία συνέλαβε τους σωσίες του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν

Βιετνάμ: Η αστυνομία συνέλαβε τους σωσίες του Ντόναλντ Τραμπ και του Κιμ Γιονγκ Ουν Facebook Twitter
0

Τους σωσίες του Κιμ Γιονγκ Ουν και του Ντόναλντ Τραμπ συνέλαβαν και ανέκριναν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές στο Ανόι του Βιετναμ.


Οι δύο σωσίες των ηγετών είχαν οργανώσει την Παρασκευή μια «συνάντηση» στο Ανόι, όπου αναμένονται την επόμενη εβδομάδα ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας για τη δεύτερη Σύνοδο μεταξύ τους.

Την ώρα που ο Χάουαρντ Χ., ο σωσίας του Κιμ και ο Ράσελ Γουάιτ, ο σωσίας του Τραμπ, πραγματοποιούσαν τη δική τους «σύνοδο» στο κέντρο της πρωτεύουσας του Βιετνάμ, καμιά δεκαριά αστυνομικοί εμφανίστηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό, όπου οι δύο τους έδιναν συνέντευξη, ζητώντας τους να διακόψουν την εμφάνισή τους ενώπιον των ΜΜΕ υπό την απειλή ότι θα τους απελάσουν.

«Είπαν απλά "σταματήστε αυτές τις μιμήσεις, ειδάλλως θα σας διώξουμε από τη χώρα"» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Χάουαρντ Χ., που διαμένει στο Χονγκ Κονγκ, μετά το τέλος της ανάκρισής του, αμέσως μόλις επέστρεψε στο ξενοδοχείο του.

Η αστυνομία τους προειδοποίησε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορούν στο Ανόι, παρά μόνο εάν ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το οποίο θα ενημερώνονται νωρίτερα οι αρχές και μονάχα με συνοδεία ενός οδηγού.

Ο Χάουαρντ Χ. επιμένει ότι εισήλθε νόμιμα στο Βιετνάμ κι ότι δεν θα φύγει, παρά μόνο εάν τον αναγκάσουν με τη βία.

Οι δύο σωσίες εμφανίστηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο Metropole και στην όπερα, περιστοιχισμένοι από πλήθος δημοσιογράφων.

«Εργαζόμαστε για την ειρήνη. Μέσω των διαπραγματεύσεων, μέσω του διαλόγου, θέλουμε σίγουρα να βοηθήσουμε τη Βόρεια Κορέα» είπε ο Ράσελ Γουάιτ, ο σωσίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι συζητήσεις του με τον «ομόλογό» του στοχεύουν στο να περιορίσουν τις πυρηνικές φιλοδοξίες της Βόρειας Κορέας.

Πριν από την προειδοποίηση που τους απηύθυνε η αστυνομία, οι δύο άνδρες σκόπευαν να πάνε σε ένα ινστιτούτο μασάζ, να παίξουν γκολφ και να δοκιμάσουν τις γαστρονομικές λιχουδιές του Ανόι. Όμως, οι τοπικές αρχές θέλουν να προλάβουν οποιοδήποτε παραστράτημα κατά τη διάρκεια αυτής της πολυαναμενόμενης Συνόδου και πιθανόν δεν θα τους επιτρέψουν να συνεχίσουν το σόου τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

Live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Χρησιμοποίησε το αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ ροζ τρίγωνο των Ναζί στο Truth Social

Το ροζ τρίγωνο που σήμερα είναι σύμβολο των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+, στη ναζιστική Γερμανία χρησιμοποιήθηκε για να αναγνωρίζουν τους ομοφυλόφιλους άνδρες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης
LIFO NEWSROOM
Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Διεθνή / Αλβανία: Ζήτησαν από τους παρόχους του διαδικτύου να αποκλείσουν την πρόσβαση στο TikTok

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο ότι πρόκειται να απαγορεύσει το TikTok, μία ημέρα μετά τον θάνατο ενός 14χρονου μαθητή στη διάρκεια καυγά κοντά σε σχολείο στα Τίρανα
LIFO NEWSROOM
Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla

Διεθνή / Η στιγμή που Τραμπ και Μασκ είναι μαζί σε Tesla: «Όσοι τα βανδαλίζουν θα περάσουν από την κόλαση»

«Είναι όμορφο, ελπίζω να βοηθήσω στις πωλήσεις» είπε ο Τραμπ, μπαίνοντας στο μπροστινό κάθισμα ενός κόκκινου Model S - Αντίδρασεις με την κίνηση του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Διεθνή / Λαβρόφ για Ουκρανία: Η Μόσχα δεν θα πάρει αποφάσεις που θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Ο Λαβρόφ επανέλαβε τη στάση της Μόσχας ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί την παρουσία ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων στην Ουκρανία, αν υπάρξει μόνιμη ειρηνευτική συμφωνία
LIFO NEWSROOM