Νεπάλ: 55 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι από τις καταστροφικές πλημμύρες

Νεπάλ: 55 νεκροί, δεκάδες αγνοούμενοι από τις καταστροφικές πλημμύρες Facebook Twitter
0

Ο απολογισμός των θυμάτων στο Νεπάλ από τις κατακλυσμιαίες πλημμύρες και τις κατολισθήσεις των τελευταίων τριών ημερών ανήλθε σήμερα σε 55 νεκρούς, την ώρα που δεκάδες άνθρωποι αγνοούνται και έχουν τραυματιστεί.

Δέκα χιλιάδες άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, καθώς σφοδρές βροχοπτώσεις πλήττουν πολλές περιοχές στο Νεπάλ από την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, να καταστραφούν γέφυρες και δρόμοι σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαιώνεται ότι 55 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 33 τραυματίστηκαν. Τουλάχιστον 30 άνθρωποι αγνοούνται.

Και η βορειοανατολική πολιτεία Άσαμ της Ινδίας βρέθηκε στο στόχαστρο της κακοκαιρίας, που προκάλεσαν οι μουσώνες, όπου τουλάχιστον 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι εκτοπίστηκαν και 10 σκοτώθηκαν. Επιπλέον, στο Τσιταγκόνγκ του Μπανγκλαντές καταγράφηκαν 10 θάνατοι, ενώ ο αριθμός των εκτοπισμένων ανέρχεται σε 500.000, καθώς 200 χωριά χάθηκαν κάτω από τα λασπόνερα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Διεθνή / Δισεκατομμυριούχος υποστηρικτής του Τραμπ προειδοποιεί για «οικονομικό πυρηνικό χειμώνα» λόγω δασμών

Οταν οι αγορές καταρρέουν, προειδοποίησε ο Μπλιν Άκμαν, οι νέες επενδύσεις σταματούν, οι καταναλωτές σταματούν να ξοδεύουν και οι επιχειρήσεις δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιορίσουν τις επενδύσεις και να απολύσουν εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM
Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

Διεθνή / Κρυπτονομίσματα, φορτηγά και μετρητά: Σπείρα ξεπλενε εκατομμύρια εκμεταλλευόμενη τον πόλεμο στην Ουκρανία

Δύο άτομα φυλακίστηκαν στο Λονδίνο για ξέπλυμα £6,6 εκατ. μέσω ψεύτικης εξαγωγικής εταιρείας και κρυπτονομισμάτων. Εμπλέκονται Ουκρανία και Ρώσος ενορχηστρωτής.
LIFO NEWSROOM
Αποκαλύψεις για τις απελάσεις του Τραμπ στο Ελ Σαλβαδόρ: Το 75% των μεταναστών δεν είχε ποινικό μητρώο

Διεθνή / Αποκαλύψεις για τις απελάσεις του Τραμπ στο Ελ Σαλβαδόρ: Το 75% των μεταναστών δεν είχε ποινικό μητρώο

Αμερικανοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι πολλοί από τους απελαθέντες είναι «στην πραγματικότητα τρομοκράτες, εγκληματίες πολέμου και μέλη συμμοριών», ακόμη και αν δεν έχουν ποινικό μητρώο στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM