Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να δειπνήσει με την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Είναι φανταστικό κορίτσι»

Η Κιμ Καρντάσιαν θέλει να δειπνήσει με την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Είναι φανταστικό κορίτσι» Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν μίλησε σήμερα με εγκωμιαστικά λόγια για την ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, αποκαλώντας την μια «θαρραλέα και φανταστική νέα γυναίκα» κι επισημαίνοντας ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες της 16χρονης Σουηδέζας για την κλιματική αλλαγή.

Η 38χρονη επιχειρηματίας είπε ότι θα της άρεσε πολύ να δειπνήσει με την Τούνμπεργκ, η οποία σε ομιλία της στα Ηνωμένα Έθνη τον περασμένο μήνα είπε, απευθυνόμενη προς τους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας, ότι της έκλεψαν την παιδικότητά της με τα «κούφια λόγια» τους.

«Η Τούνμπερκγ είναι ένα τόσο φανταστικό κορίτσι, τόσο γενναίο και θαρραλέο που ύψωσε το ανάστημά της μπροστά στους μεγάλους, που μπορούν να γίνουν πολύ τρομακτικοί και εκείνη να είναι τόσο ανοικτή και ειλικρινής, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε», σημείωσε η Καρντάσιαν σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αρμενία. «Η κλιματική αλλαγή είναι ένα σοβαρό πρόβλημα» υπογράμμισε η Kαρντάσιαν, η οποία παρέστη στο Παγκόσμιο Συνέδριο Πληροφορικής στην πρωτεύουσα της Αρμενίας Γερεβάν. Συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να συνομιλήσει με τους γονείς της Τούνμπεργκ και να μοιραστεί τις σκέψεις της καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει καταγωγή από την Αρμενία και στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη χώρα βάπτισε τα τρία από τέσσερα παιδιά της χθες. Με περισσότερους από 60 εκατομμύρια followers στο Twitter, η Καρντάσιαν δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη νομική, αν και το να το καταφέρει «αποτελεί πρόκληση για εκείνη», λόγω του βεβαρημένου προγράμματός της. Η επιχειρηματίας διαβεβαίωσε ότι δεν σχεδιάζει να ασχοληθεί με την πολιτική και δεν θέλει να αποκτήσει άλλα παιδιά με τον σύζυγό της, τον μουσικό Κάνιε Ουέστ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM