Η Λίντσεϊ Λόχαν έμεινε ενθουσιασμένη από αυτή τη συνάντηση με τον Ερντογάν και την Εμινέ

Η Λίντσεϊ Λόχαν έμεινε ενθουσιασμένη από αυτή τη συνάντηση με τον Ερντογάν και την Εμινέ Facebook Twitter
2

Kαι ενώ η φημολογία πως έχει ασπαστεί το Ισλάμ γίνεται όλο και πιο έντονη, η Λίντσεϊ Λόχαν παραμένει στην Τουρκία και την Παρασκευή έγινε δεκτή από τον πρόεδρο Ερντογάν.

Στη συνάντηση ήταν και η σύζυγός του προέδρου Εμινέ Ερντογάν, αλλά και η επτάχρονη πρόσφυγας από τη Συρία Μπάνα Αλαμπέντ. Πρόκειται για το κορίτσι από το Χαλέπι που έγινε διάσημο δημοσιεύοντας φωτογραφίες και μηνύματα που περιέγραφαν τη φρίκη του πολέμου μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Η Λόχαν έγραψε αργότερα στο Instagram πως ήταν σαν όνειρο να προσκληθεί από τον Πρόεδρο Ερντογάν και την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας στο σπίτι τους. «Οι προσπάθειές τους για βοήθεια των Σύρων προσφύγων είναι πραγματικά ενθαρρυντικές», συμπλήρωσε.

Η Λίντσεϊ Λόχαν έμεινε ενθουσιασμένη από αυτή τη συνάντηση με τον Ερντογάν και την Εμινέ Facebook Twitter

Η Λόχαν έχει και στο παρελθόν εκφράσει την υποστήριξή για τις προσπάθειες της Τουρκίας να φιλοξενήσει σχεδόν τρία εκατομμύρια πρόσφυγες αναφέρει το τουρκικό Πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


Η ηθοποιός φόρεσε κονκάρδες στον Ερντογάν και τη σύζυγό του, που έγραφαν ένα απόσπασμα των λόγων του τούρκου ηγέτη: «Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από πέντε», σύμφωνα με το Anadolu. Το απόσπασμα είναι μια αναφορά στα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ - Βρετανία, Κίνα, Γαλλία, Ρωσία και Ηνωμένες Πολιτείες.

Η επίσκεψη αυτή πάντως έρχεται εν μέσω έντονης φημολογίας που θέλει τη Λόχαν να έχει ασπαστεί το Ισλάμ. Αφορμή για τα σχόλια αυτά ήταν μεταξύ άλλων και η πρόσφατη εμφάνισή της με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη.

Δείτε αναλυτικά εδώ...>>>>

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Πολιτισμός / UNESCO: Προτείνει να ανακηρυχθεί η 9η Φεβρουαρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας

Η UNESCO επισημαίνει ότι η ελληνική υπήρξε η πρώτη lingua franca της Μεσογείου κατά την Ελληνιστική περίοδο, γλώσσα των Ευαγγελίων, των πρώτων επιστημονικών εγχειριδίων και των κειμένων που γέννησαν την Αναγέννηση και τον Διαφωτισμό
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

Πολιτισμός / Λευτέρης Χαρίτος: Ο Γιώργος Λάνθιμος ψάχνει εναλλακτική λύση μετά την άρνηση του ΚΑΣ

«Δεν γίνεται κάθε φορά να βάζουμε μια ταυτότητα στην Ακρόπολη ανάλογα με το τι θέλουμε» ξεκαθάρισε ο γνωστός σκηνοθέτης και πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου
LIFO NEWSROOM
Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Πολιτισμός / Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Βασίλη Καρρά στο Καλλιμάρμαρο

Κωνσταντίνος Αργυρός, Μίλτος Πασχαλίδης, Δέσποινα Βανδή, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Έλενα Παπαρίζου, Πυξ Λαξ και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, θα τραγουδήσουν στη μνήμη του Βασίλη Καρρά
LIFO NEWSROOM
Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

Πολιτισμός / Επιστολή καλλιτεχνών προς την Εθνική Πινακοθήκη: «Αποσύρετε τα έργα μας, αν δεν επιστρέψουν τα βανδαλισμένα»

«Η ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης προστατεύεται συνταγματικά από το άρθρο 16» αναφέρουν, κατηγορώντας ευθέως την Πινακοθήκη και το υπουργείο Πολιτισμού για αδράνεια και προσβολή της συνταγματικής τάξης
THE LIFO TEAM
Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού

Πολιτισμός / «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού»: Το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο ανεβαίνει το φθινόπωρο στην Ελλάδα

Θεωρήθηκε «επαναστατικό» σαν έργο, καθώς ανέτρεψε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις γύρω από τα άτομα με κώφωση, φέρνοντας στην επιφάνεια τη δύναμη των ανθρώπινων σχέσεων.
LIFO NEWSROOM