Συνελήφθησαν πλοίαρχος και υποπλοίαρχος του «Europalink»

Συνελήφθησαν πλοίαρχος και υποπλοίαρχος του «Europalink» Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη του πλοιάρχου και του υποπλοιάρχου του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Europalink», προχώρησαν οι αρχές. Το πλοίο με σημαία Ιταλίας, έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες,  σε νησίδα βορειοανατολικά της Κέρκυρας, με αποτέλεσμα να υποστεί δύο μεγάλα ρήγματα, με ελεγχόμενη εισροή υδάτων.

Το πλοίο κατέπλευσε από χθες με ασφάλεια στο λιμάνι της Κέρκυρας, και αργά το βράδυ ολοκληρώθηκε η αποβίβαση των 366 οχημάτων. Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, στην περιοχή του συμβάντος, αναμένεται να μεταβεί σήμερα Κλιμάκιο της Ελληνικής Υπηρεσίας Διερεύνησης Ναυτικών Ατυχημάτων και Συμβάντων (ΕΛΥΔΝΑ) του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα κατέπλευσε στο λιμάνι της Κέρκυρας το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο cruise olumpia το οποίο παρέλαβε 451 επιβάτες του «Europalink», 88 οχήματα και 118 φορτηγά.

Οι υπόλοιποι επιβάτες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία της περιοχής και θα υπάρξει μέριμνα εντός της ημέρας, προκειμένου να μεταφερθούν στους προορισμούς τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάσχα χωρίς επικίνδυνα (και θορυβώδη) πυροτεχνήματα στην Ελλάδα γίνεται;

Ελλάδα / Πάσχα χωρίς επικίνδυνα πυροτεχνήματα στην Ελλάδα γίνεται;

Μπορούμε να χαρούμε ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα, να τηρήσουμε τα έθιμα χωρίς να κινδυνεύουν άνθρωποι και ζώα; Οι απαντήσεις στην LiFO από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Εμπόρων, Εισαγωγέων και Τεχνιτών Καύσης Πυροτεχνημάτων
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ
Δημήτρης Παπανικολάου: «Όταν απλώνεις ένα φως, αυτό το φως πάει παντού»

Ελλάδα / Το μέλλον της συμπερίληψης στη συζήτηση του Τhe Upfront Initiative στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Παπανικολάου μίλησε για την οικογενειακή του εμπειρία σε σχέση με τον αυτισμό, στα πλαίσια του 10ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
LIFO NEWSROOM