Μετά την Αθήνα, «αντάρτης» και στον Πειραιά για τη Ν.Δ.

Μετά την Αθήνα, «αντάρτης» και στον Πειραιά για τη Ν.Δ. Facebook Twitter
7

Νέα «αντάρτικο» για τη Ν.Δ., αυτή τη φορά στον Πειραιά, όπου ο δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό Μιχαλολιάκου, Γιάννης Μελάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο.

Ο Μελάς είναι γιος του βουλευτής των ΑΝΕΛ, πρώην της Ν.Δ. Παναγιώτη Μελά και αναμένεται να έχει τη στήριξη του Πάνου Καμμένου.

Στη δήλωση του κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του τονίζει:


«Ασφαλώς από μία τέτοια προσπάθεια, όπου θα συμμετέχουν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης δεν μπορεί να λείπει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, η ομάδα, που μεταφέρει το όνομα "Πειραιάς" σε όλον τον κόσμο και μας κάνει υπερήφανους».

Αυτή η αναφορά θεωρείται ως «σπόντα» για τις σχέσεις Μιχαλολιάκου και Ολυμπιακού που δεν είναι και στο καλύτερο τους σημείο.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ωραία στήνεται το κόλπο της ΝΔ...Κατεβάζουμε παντού διπλούς υποψήφιους. Έτσι όταν τους απαυτώσει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοί θα λένε "δε χάσαμε απλώς είχαμε διασπαστεί."Ούστ λαμόγια!!!
Διότι είδαμε πόσο καλά μας πήγε η τελευταία δημαρχεία στον Πειραιά που "πάτησε" στην εκμετάλλευση των οπαδών του Ολυμπιακού (βλέπε Π. Φασούλα) και είπαμε να το ξαναδοκιμάσουμε...ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΡΕ!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ ΤΟΥ '70 ΝΟΜΙΖΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ?!?!