ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλήσεις του νεοναζιστικού υποκόσμου πληθαίνουν»

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλήσεις του νεοναζιστικού υποκόσμου πληθαίνουν» Facebook Twitter
0

Επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή το λαϊκίστικο σόου του Ηλιόπουλου το Σαββατοκύριακο σε Πήλιο και Τρίκαλα. Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει αιχμές και κατά της Ν.Δ., κάνοντας λόγο για «ενθουσιώδεις θαυμαστές της σπαρτιατικής "Κρυπτείας"», που «οικοδομούν το εθνικό τόξο από κοινού με τη Χ.Α.».

«Η "συγκομιδή" του τελευταίου τριημέρου περιλαμβάνει τις γνωστές αθλιότητες εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και του προέδρου του στο Πήλιο και τα Τρίκαλα, τα επεισόδια σε εκδήλωση στην Αστόρια, την επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο Νέο Ηράκλειο, αλλά και τις προετοιμασίες για τη φιέστα της Χρυσής Αυγής στη γενέτειρα του πρωθυπουργού, προκειμένου να τιμηθεί η 77η επέτειος από τη δικτατορία του Μεταξά», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Το σημαντικό είναι ότι οι αθλιότητες των νεοναζί συναντούν παντού αντιστάσεις. Η κινητοποίηση των τοπικών κινημάτων στα Χανιά ματαίωσε το συσσίτιο νεοναζιστικής ελεημοσύνης, ενώ σημαντική ήταν και η αντιφασιστική διαδήλωση στα Τρίκαλα που οργάνωσαν κόμματα και κινήματα της περιοχής.

Η Κουμουνδούρου στρέφει τα βέλη και κατά της Ν.Δ.:   «Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι ενθουσιώδεις θαυμαστές της σπαρτιατικής "Κρυπτείας", όπως ο γ.γ. της κυβέρνησης κ. Μπαλτάκος, έχουν εποικίσει το Μέγαρο Μαξίμου και σήμερα οικοδομούν συστηματικά το «εθνικό τόξο» από κοινού με τη Χρυσή Αυγή. Για το σκοπό αυτό, εξάλλου, επιδιώκουν την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, πιθανή εφαρμογή του οποίου θα υποχρέωνε ακόμα και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να λογοδοτήσουν. Δυστυχώς, παρά τη φλυαρία περί ‘’άκρων’’, η ηγεσία της ΝΔ έχει επιδοθεί στην οικοδόμηση του δικού της άκρου, συγκλίνοντας επικίνδυνα με τους νοσταλγούς του Μεταξά».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας -Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνού υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Πολιτική / Ενισχύεται η συνεργασία Ελλάδας - Γαλλίας: Δένδιας και Λεκορνί υπέγραψαν σύμβαση για 16 πυραύλους Exocet

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για καινοτομία στην Άμυνα και συμμετοχή σε κοινές αποστολές - Τι είπε ο Λεκορνί για συνεργασία στην Ερυθρά Θάλασσα, ενίσχυση της γαλλικής παρουσίας στην Ελλάδα και στρατηγική παραγωγής και ανάπτυξης στρατιωτικού εξοπλισμού
LIFO NEWSROOM
Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Πολιτική / Βουλή: Ένταση για το πόρισμα της προανακριτικής Τριαντόπουλου - Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη διαδικασία

Όπως σημείωσε ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, «η κυβέρνηση επιχειρεί να μπαζώσει όχι μόνο την αλήθεια για τα Τέμπη, αλλά και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για δασμούς Τραμπ: Η ΕΕ να εκμεταλλευτεί το χρονικό διάστημα για μία win-win συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συμφωνεί με τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι δηλαδή υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης μιας «win-win» λύσης μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM