Reuters: Οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να συγκεντρώσουν 60 εκατ. για τις προσφυγές του Τραμπ στη δικαιοσύνη

Reuters: Οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να συγκεντρώσουν 60 εκατ. για τις προσφυγές του Τραμπ στη δικαιοσύνη Facebook Twitter
EPA
0

Το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι απευθύνονται σε δωρητές, καθώς επιδιώκουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον 60 εκατ. δολάρια, για τη χρηματοδότηση των προσφυγών του προέδρου στη δικαιοσύνη, για τα αποτελέσματα των εκλογών.

Αυτό ανέφεραν στο Reuters δύο πηγές που έχουν γνώση του ζητήματος. Το επιτελείο του Τραμπ έχει καταθέσει αγωγές σε αρκετές πολιτείες, αναφορικά με τις προεδρικές εκλογές.

«Θέλουν 60 εκατομμύρια δολάρια», δήλωσε ένας Ρεπουμπλικάνος δωρητής, που έλαβε σχετική πρόσκληση από το επιτελείο του Τραμπ και την Εθνική Επιτροπή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Ο Τζο Μπάιντεν πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στη νίκη, καθώς σήμερα πήρε προβάδισμα έναντι του Τραμπ στις κρίσιμες πολιτείες της Πενσιλβάνια και της Τζόρτζια. Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, το επιτελείο του Τραμπ στέλνει email και μηνύματα, κάνοντας λόγο για παρατυπίες και ζητώντας από τους δωρητές να συνεισφέρουν σε ρευστό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο δήμαρχος της Φλόριντα επιδιώκει να εκδιώξει κινηματογράφο λόγω προβολής βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ

Διεθνή / Ο δήμαρχος της Φλόριντα επιδιώκει να εκδιώξει κινηματογράφο λόγω προβολής βραβευμένου με Όσκαρ ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Ντοκιμαντέρ, καταγράφει την καταστροφή παλαιστινιακών χωριών στη Δυτική Όχθη και την απρόσμενη φιλία μεταξύ του Παλαιστίνιου ακτιβιστή Basel Adra και του Ισραηλινού δημοσιογράφου Yuval Abraham, ο οποίος είναι και συν-σκηνοθέτης της ταινίας
LIFO NEWSROOM