Έκλεψαν οχήματα 1 εκατ. δολαρίων από εργοστάσιο της Ford

Έκλεψαν ολοκαίνουρια αγροτικά από εργοστάσιο αυτοκινητοβιομηχανίας αξίας άνω του 1 εκατ. δολ. Facebook Twitter
Φωτ.: Ford
0

Αυτοκίνητα αξίας σχεδόν 1 εκατ. δολ. έκλεψαν άγνωστοι από εργοστάσιο της Ford.

Οι κλέφτες πήραν ολοκαίνουρια αγροτικά οχήματα τύπου Ford F-150 Raptor κατασκευής του 2022 από το εργοστάσιο του Dearborn στο Μίσιγκαν όπως επιβεβαίωσαν ο υπεύθυνοι στην εφημερίδα Detroit Free Press.

Στις 10 Ιουνίου η εταιρεία κατήγγειλε ότι λείπουν τα οχήματα, αξίας το καθένα 69.905 δολ. είπε ο Bilal Baydoun, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει μερικά από τα οχήματα κατεστραμμένα.

Συγκεκριμένα, εντόπισε 13 οχήματα την περασμένη εβδομάδα, τα περισσότερα από αυτά στο Detroit και μερικά στο Dearborn. 

«Υπήρχαν αποδείξεις ότι είχε καταστραφεί ο φράχτης και σε μερικά από τα οχήματα που ανακτήθηκαν υπήρχαν ζημιές ενώ σε κάποια άλλα είχαν αποσπάσει εξαρτήματα όπως τα λάστιχα» είπε ο εκπρόσωπος.

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν προχωρήσει σε μία σύλληψη ενώ η έρευνα παραμένει ανοιχτή. Το Ford F-150 Raptor είναι πιο άγριο, πιο ψηλό και πιο ισχυρό από το κλασικό F-150. Το αποκαλούν «off-road αυτοκίνητο-τρόπαιο και πάνω του έχει πολύ φαρδιά φτερά, αναρτήσεις για μεγάλες διαδρομές, μεγάλα ελαστικά και συμπεριφορά υψηλών επιδόσεων ενός αγωνιστικού φορτηγού Baja».  

Η Kelli Felker, εκπρόσωπος της Ford, είπε την Παρασκευή ότι η αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με την αστυνομία για την διεξαγωγή της έρευνας.
 

Με πληροφορίες του USAToday

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM