Επιστρέφει στην υποκριτική ο Κέβιν Σπέισι- Η νέα ταινία στην οποία συμμετέχει

Επιστρέφει στην υποκριτική ο Κέβιν Σπέισι- Η νέα ταινία στην οποία συμμετέχει Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Κέβιν Σπέισι είχε δηλώσει τον περασμένο μήνα ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική μετά από χρόνια στα αζήτητα. Πλέον, όπως φαίνεται, επιστρέψει με κάθε επισημότητα. 

Το «Control», η πρώτη ταινία του Κέβιν Σπέισι μετά την αθώωσή του για σεξουαλική επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρόκειται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με το Variety η ταινία, στην οποία δεν εμφανίζεται ο ηθοποιός, αλλά παίζει σ' αυτήν σημαντικό ρόλο η φωνή του, θα κυκλοφορήσει τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 15 Δεκεμβρίου.

Ο ηθοποιός ηχογράφησε το ρόλο του στο Λονδίνο τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ περίμενε τη δίκη για σεξουαλική και άσεμνη επίθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον περασμένο μήνα κρίθηκε αθώος για όλες τις κατηγορίες.

«Οι μόνοι άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα είναι αυτοί που ήταν σε εκείνη την αίθουσα και αποφάσισαν ότι δεν είναι ένοχος», είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ζεν Φαλέζ τον προηγούμενο μήνα και πρόσθεσε: «Δεν μετανιώνω που έκανα κάστινγκ στον Κέβιν και θα το έκανα ξανά».

Ο Σπέισι απαλλάχτηκε πριν από λίγες μέρες από τις εννέα κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που αντιμετώπιζε, σχεδόν έναν χρόνο αφότου ένα ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μανχάταν τον απάλλαξε από την κατηγορία της σωματικής βλάβης σε άλλη υπόθεση. 

Με πληροφορίες από Variety, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φάκελος θανάτου»: Ο Τραμπ ακυρώνει τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των μεταναστών

Διεθνή / «Φάκελος θανάτου»: Ο Τραμπ ακυρώνει τους αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης των μεταναστών

Εντάσσοντας τους μετανάστες στον «κύριο φάκελο θανάτου» της Κοινωνικής Ασφάλισης, η κυβέρνηση Τραμπ επιδιώκει να αποκόψει την πρόσβαση των μεταναστών σε πιστωτικές κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς και άλλες χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM
Ιράν: Σε φυλάκιση καταδικάστηκαν οι σκηνοθέτες της ταινίας «Το αγαπημένο μου γλυκό» επειδή η ηρωίδα δεν φορά μαντίλα

Διεθνή / Ιράν: Σε φυλάκιση καταδικάστηκαν οι σκηνοθέτες της ταινίας «Το αγαπημένο μου γλυκό» επειδή η ηρωίδα δεν φορά μαντίλα

«Το αγαπημένο μου γλυκό» είχε βραβευθεί στο διεθνές φεστιβάλ του Σικάγο το 2024, όμως οι σκηνοθέτες δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από το Ιράν, καθώς τους είχαν αφαιρεθεί τα διαβατήρια
LIFO NEWSROOM