Γυναίκα στην Ινδία έγινε μητέρα σε ηλικία 65 ετών

Γυναίκα στην Ινδία έγινε μητέρα σε ηλικία 65 ετών Facebook Twitter
0

Μια γυναίκα στην Ινδία ισχυρίζεται πως έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία μητέρα στον κόσμο, αφού γέννησε ένα κοριτσάκι στα 65 της χρόνια.

Η μητέρα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, γέννησε την Τετάρτη στο νοσοκομείο μιας απομακρυσμένης περιοχής στο κρατίδιο Τζαμού και Κασμίρ. Μητέρα και βρέφος είναι πολύ καλά στην υγεία τους.

Ο πατέρας Hakim Din, που είναι 80 ετών, ευχαρίστησε τον Αλλάχ για το «πολύτιμο δώρο» μιας κόρης, αλλά είπε πως θα χρειαστούν οικονομική βοήθεια για να την μεγαλώσουν, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο, ηλικίας μεταξύ 8 και 10 ετών. 

Γυναίκα στην Ινδία έγινε μητέρα σε ηλικία 65 ετών Facebook Twitter

Ο Dr Shabir Sidiqui, μαιευτήρας από το Κασμίρ, είπε στους δημοσιογράφους πως η περίπτωση είναι «η σπανιότερη των σπανιοτέρων». «Συνήθως η εμμηνόπαυση ξεκινάει κατά μέσο όρο στην Ινδία στην ηλικία των 47 ετών. Μόλις συμβεί δεν υπάρχει καμία πιθανότητα γέννας. Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Σε περίπτωση που όντως η γυναίκα είναι 65 ετών, αυτό σημαίνει πως είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία μητέρα που κατάφερε να συλλάβει με φυσικό τρόπο. 

Γυναίκα στην Ινδία έγινε μητέρα σε ηλικία 65 ετών Facebook Twitter

Οι περισσότερες γυναίκες που γεννούν μετά τα 50, το επιτυγχάνουν μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης, όταν έχουν ήδη μπει στην εμμηνόπαυση. Η μεγαλύτερη σε ηλικία καταγεγραμμένη μητέρα είναι η Maria del Carmen Bousada de Lara από την Ισπανία, που γέννησε δίδυμα το 2006 μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ράσελ Μπραντ: Θα παραθέσει ομιλία σε κολέγιο μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / Ράσελ Μπραντ: Θα παραθέσει ομιλία σε κολέγιο μετά τις κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση

Ο ηθοποιός ανακοινώθηκε πως θα μιλήσει για την κουλτούρα του «cancel», για την ελευθερία του λόγου και τη λογοκρισία, μόλις οκτώ ημέρες μετά τις κατηγορίες εναντίον του
LIFO NEWSROOM
Καταγγελία πρώην στελέχους του Facebook: «Η Meta υπονόμευσε την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ»

Διεθνή / Καταγγελία πρώην στελέχους του Facebook: «Η Meta υπονόμευσε την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ»

Η Σάρα Γουίν-Γουίλιαμς κατηγορεί στελέχη της Meta ότι συνεργάστηκαν με το Πεκίνο, απέκρυψαν πληροφορίες από το Κογκρέσο και κατασκεύασαν «λογισμικό λογοκρισίας» για την Κίνα
LIFO NEWSROOM