Η σύζυγος του διάσημου πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών τους

Η σύζυγος του διάσημου πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών τους Facebook Twitter
1

 

Η σύζυγος του διάσημου πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών τους Facebook Twitter
Ο Βαντίμ Χολοντένκο με την Σοφία και τα δύο κορίτσια που βρέθηκαν νεκρά στα κρεβάτια τους. Ο Χολοντένκο βρήκε τα παιδιά του νεκρά και την εν διαστάσει σύζυγό του τραυματισμένη από μαχαίρι. Τα παιδιά δεν έφεραν τραύματα και η νεκροψία δεν έχει ακόμη φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

H αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως η εν διαστάσει σύζυγος του διάσημου Ουκρανού πιανίστα Βαντίμ Χολοντένκο κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο μικρών παιδιών του ζεύγους μέσα στο σπίτι τους στα προάστια του Φορτ Γουόρθ, στο Τέξας.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Μπένμπρουκ η Σοφία Τσιγκάνκοβα, 31 ετών, κατηγορείται για τον φόνο των θυγατέρων της, Νίκα 5 ετών και Μικέλα 1 έτους. Ο 29χρονος πιανίστας βρήκε νεκρά τα παιδιά την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι όπου έμεναν με τη μητέρα τους.


Οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνεται η Τσιγκάνκοβα επισύρουν τη θανατική ποινή στο Τέξας.


Ο διοικητής της αστυνομίας του Μπένμπρουκ Ντέιβιντ Μπάμπκοκ είπε ότι η γυναίκα πιθανότατα αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο. Θα υποβληθεί επίσης σε ψυχιατρική εξέταση για να διαπιστωθεί η διανοητική κατάστασή της και αμέσως μετά θα μεταφερθεί στη φυλακή της κομητείας Τάραντ.


Ο Χολοντένκο επρόκειτο να πάρει τα παιδιά το πρωί της περασμένης Πέμπτης. "Η απώλεια των παιδιών μου θα με σημαδεύει για πάντα. Αλλά θέλω να πω ότι αισθάνομαι την υποστήριξη της κοινότητας του Φορτ Γουόρθ και όλων των ανθρώπων που μου στέλνουν μηνύματα απ' όλον τον κόσμο" ανέφερε σε ανακοίνωσή του. "Όπου κι αν πάω μετά από αυτήν την τραγωδία η καρδιά μου θα παραμείνει με τους ανθρώπους εδώ στο Φορτ Γουόρθ και οι κόρες μου θα αναπαύονται στο χώμα του", πρόσθεσε.



Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2010 αλλά τον περασμένο Νοέμβριο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Η αστυνομία είχε κληθεί δύο φορές στο σπίτι τους το 2014, για λόγους που δεν διευκρινίστηκαν.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Τριπλό γεωπολιτικό παιχνίδι του Ερντογάν με στόχο την απόλυτη εξουσία

Ανάλυση / Τουρκία: Τριπλό γεωπολιτικό παιχνίδι του Ερντογάν με στόχο την απόλυτη εξουσία

Απόπειρα εξουδετέρωσης της αντιπολίτευσης, προσέγγιση με Κούρδους, και στρατηγικός ρόλος στη Συρία – Οι κινήσεις Ερντογάν στην πιο κρίσιμη πολιτική φάση της καριέρας του
LIFO NEWSROOM
UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Διεθνή / UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Πολλοί γονείς αδυνατούν πλέον να προσφέρουν βασική φροντίδα και τροφή στα παιδιά τους, λόγω της συνεχιζόμενης βίας, της ακραίας φτώχειας και της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης
LIFO NEWSROOM
Ελβετία: Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της

Διεθνή / Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της στην Ελβετία

«Δεν μετανιώνω στιγμή, αν ο νόμος είχε αλλάξει όλοι θα μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν» ξεκαθαρίζει, εξηγώντας πως η απόφαση του συζύγου της ήταν αποτέλεσμα σκέψεων πολλών χρόνων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια