Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με στίχους από το «Άγγιγμα Ψυχής» αποχαιρέτισε το υφυπουργείο Πολιτισμού

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Με στίχους από το «Άγγιγμα Ψυχής» αποχαιρέτισε το υφυπουργείο Πολιτισμού Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Με στίχους από το «Άγγιγμα Ψυχής» αποχώρησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, μετά την παραίτησή του

Αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, αλλά και τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συνέχισε με στίχους από το «Άγγιγμα Ψυχής». Πρόκειται για τραγούδι του Γιώργου Χατζηνάσιου, σε στίχους του Μιχάλη Μπουρμπούλη, που έχει ερμηνεύσει ο τραγουδιστής. 

«Υπόσχομαι στην Κύπρο ότι πάντα θα μιλώ με προσευχές για σένα μάγισσά μου, όσο κεντάς τις ενοχές, κέντημα στην καρδιά μου», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ. 

Απευθυνόμενος στη διάδοχό του, Βασιλική Κασσιανίδου, ο καλλιτέχνης έκλεισε με μια ρήση του Νίκου Καζαντζάκη. «Έχετε τα πινέλα, έχετε τα χρώματα ζωγραφίστε έναν κόσμο όμορφο και μπείτε μέσα», είπε στη νέα υφυπουργό Πολιτισμού της Κύπρου και κατέληξε: «Ας βαπτιστούμε όλοι σε μια νέα κολυμβήθρα του Σιλωάμ». 

Η Βασιλική Κασσιανίδου ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τη δουλειά που έκανε τους τελευταίους μήνες, σημειώνοντας ότι «έδωσε όλη την ψυχή του» και πως «εργάστηκε σκληρά» για το υφυπουργείο Πολιτισμού. 

Νωρίτερα, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη- που ανέλαβε το νεοσυσταθέν υφυπουργείο «σε μια δύσκολη καμπή»- για «τη συνεισφορά του και πρωτίστως για την αγάπη του για την Κύπρο και το κοινό μας όραμα που δεν θα σταματήσει να μας συνδέει». 

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε πρέπει να φύγεις 

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Πολιτισμού, δίχως να γίνουν γνωστοί οι λόγοι. 

«Άμα ξέρεις πού πας, ξέρεις και πότε πρέπει να φύγεις, κι εγώ δεν ήρθα εδώ και δεν συνέπραξα στην εξουσία, για να κερδίσω φήμη και δόξα, αλλά διότι σε ένα δεύτερο “άγγιγμα ψυχής”, συμμερίστηκα το όραμα για τον πολιτισμό, του από χρόνια φίλου μου και προέδρου σήμερα Νίκου Χριστοδουλίδη», είχε πει στην πρώτη του δήλωση μετά την παραίτηση

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM