Ο Μπαράκ Ομπάμα διαβάζει παραμύθι μαζί με τη Μισέλ και εκείνη τον πειράζει για τα αυτιά του

Ο Μπαράκ Ομπάμα διαβάζει παραμύθι μαζί με τη Μισέλ και εκείνη τον πειράζει για τα αυτιά του Facebook Twitter
0

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα διάβασαν μαζί ένα παραμύθι για τα παιδιά, μπροστά στην κάμερα, για να «πάρουν μια ανάσα» οι γονείς στις ΗΠΑ, λόγω των μέτρων περιορισμού.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του επέλεξαν το «The World Collector», στο οποίο ο ήρωας- ο Τζερόμ- είναι «συλλέκτης» λέξεων. «Είναι ο τύπος των λέξεων», είπε χαμογελώντας στο τέλος η Μισέλ Ομπάμα, αναφερόμενη στον σύζυγό της, ενώ τον... πείραξε και για το μέγεθος των αυτιών του.

«Σου μοιάζει λίγο ο Τζερόμ, έχετε τα ίδια αυτιά», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία. «Τα δικά μου είναι λίγο μεγαλύτερα», παρατήρησε ο Μπαράκ Ομπάμα αλλά η σύζυγός του τον διόρθωσε λέγοντας «Πολύ μεγαλύτερα!».

 

Οι δυο τους διάβασαν το παραμύθι για το «Live from the Library» της δημόσιας βιβλιοθήκης του Σικάγο. Η Μισέλ Ομπάμα θυμήθηκε την πρώτη φορά που είχε πάει σε βιβλιοθήκη, όταν ήταν 4 ετών, και πόσο σημαντική την έκανε να νιώσει αυτό. «Οι δημόσιες βιβλιοθήκες είναι σημαντικός θεσμός», τόνισε από την πλευρά του ο Μπαράκ Ομπάμα, ανακοινώνοντας ότι για αυτό τον λόγο θα δημιουργήσουν μια νέα πτέρυγα στη βιβλιοθήκη του Σικάγο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Οι υγειονομικές αρχές δεν θα είναι σε θέση να αποκαλύψουν τα αίτια του αυτισμού τον Σεπτέμβριο

Διεθνή / Οι ΗΠΑ δεν θα αποκαλύψουν τελικά τον Σεπτέμβριο τα αίτια της «επιδημίας αυτισμού»

Η απάντηση στη δήλωση του υπουργού Υγείας Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, που θέλει τα αποτελέσματα της έρευνας για τα αιτία της «επιδημίας του αυτισμού» τον συγκεκριμένο μήνα
LIFO NEWSROOM
Μακελειό στην Ινδία: Ένοπλοι σκότωσαν 26 τουρίστες - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Διεθνή / Μακελειό στην Ινδία: Ένοπλοι σκότωσαν 26 τουρίστες - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Η πλέον πολύνεκρη τέτοια επίθεση στη γιγαντιαία χώρα τις τελευταίες δυο δεκαετίες - Τουλάχιστον 17 είναι οι τραυματίες - Οι ινδικές αρχές έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στο Δελχί
LIFO NEWSROOM