Οι ακριβότερες χώρες του κόσμου

Οι ακριβότερες χώρες του κόσμου Facebook Twitter
1

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Παγκόσμια Τράπεζα, η Ελβετία καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη λίστα με τις πιο ακριβές χώρες στον κόσμο. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τη Νορβηγία, μετά έρχονται οι Βερμούδες και ακολουθεί η Αυστραλία.

Στην άλλη πλευρά της λίστας βρίσκονται οι οικονομίες της Αιγύπτου, του Πακιστάν, της Μιανμάρ, της Αιθιοπίας και του Λάος.

Στο κατάλογο με τις πιο ακριβές πόλεις του κόσμου η Σιγκαπούρη καταλαμβάνει την πρώτη θέση, μετά βρίσκουμε το Παρίσι, ακολουθεί το Όσλο και μετά η Ζυρίχη. Δύο πόλεις της Αυστραλίας, το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη ακολουθούν αμέσως μετά.

Η Αυστραλία είναι η χώρα με τον υψηλότερο κατώτερο ετήσιο μισθό (29.982 δολάρια Αμερικής) μεταξύ των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών του ΟΟΣΑ. Ακολουθεί η Νέα Ζηλανδία με $23.127, ο Καναδάς με $20.285, η Μεγάλη Βρετανία με $19.674 και οι Ηνωμένες Πολιτείες με $14.978.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια