Σεισμός 7,3 Ρίχτερ, στην Ιαπωνία

Σεισμός 7,3 Ρίχτερ, στην Ιαπωνία Facebook Twitter
0

Ο τρόμος επέστρεψε στη Φουκουσίμα, όπου νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στις 3:10 τοπική ώρα, σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 7,3 Ρίχτερ, σύμφωνα με τις ιαπωνικές αρχές.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στο Τόκιο, σε απόσταση 300 μιλίων από το επίκεντρο που τοποθετείται 231 μίλια ανατολικά της νήσου Χονσού.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για τσουνάμι, το οποίο είχε τελικά ύψος ενός μέτρου. Oι άνθρωποι στις παράκτιες περιοχες της Φουκουσίμα ειδοποιήθηκαν να μετακινηθούν σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο.

Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για ζημιές από το σεισμό, ούτε αναφέρθηκαν προβλήματα στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, ο οποίος καταστράφηκε από το σεισμό και το τσουνάμι που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 2011. Από το σεισμό εκείνο είχαν χάσει τη ζωή τους 19 χιλιάδες άνθρωποι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM