Τέιλορ Σουίφτ: Ακόμα και 22.700$ για ένα εισιτήριο της περιοδείας της- Κράσαρε το Ticketmaster

Τέιλορ Σουίφτ: Ακόμα και 22.700$ για ένα εισιτήριο της περιοδείας της- Κράσαρε το Ticketmasters Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Εκατομμύρια φανς της Τέιλορ Σουίφτ κατέκλυσαν χθες το site του Live Nation- Ticketmaster για να κλείσουν τις καλύτερες θέσεις και να την παρακολουθήσουν ζωντανά στην πρώτη περιοδεία της τα τελευταία 5 χρόνια.

Το site έκανε λόγο για «ιστορική απαίτηση σε εισιτήρια χωρίς προηγούμενο» για τις 52 συναυλίες της αμερικανικής περιοδείας της Σουίφτ με την εταιρεία να καλείται να διευθετήσει παροδικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της αυξημένης ζήτησης στην προπώληση.

Οι φανς ανέφεραν ότι υπήρχε ώρα αναμονής για online προπώληση ακόμα και 8 ωρών ενώ ορισμένοι άργησαν και δεν κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήρια κατά την προπώληση, η τιμή των οποίων κυμαινόταν αρχικά από 49 έως 449 δολάρια το ένα.

Αν και αρχικά προτεραιότητα στην προπώληση είχαν οι «πιστοποιημένοι» φανς της Σουίφτ, κάποια από τα εισιτήρια είχαν ήδη μπει σε λίστα για νέα αγορά που άγγιξαν τα 22.700 δολάρια το ένα.

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες της στη δυτική ακτή καθυστέρησε περίπου 3 ώρες προκειμένου να μειωθεί η πίεση στην Ticketmaster. Επίσης αναβλήθηκε η προπώληση για τους κατόχους κάρτας Capital One για Τετάρτη.

Η περιοδεία «Eras» θα είναι πρώτη της Τέιλορ Σουίφτ από το 2018.

Κάποιοι από τους Swifties, όπως αποκαλούνται οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, είπαν ότι επανειλημμένα έβγαιναν εκτός online σειράς κατηγορώντας το Ticketmaster. Κάποιοι είπαν ότι πήραν μια μέρα άδεια από τη δουλειά και θεώρησαν ότι η διαδικασία θα έπρεπε να είχε προχωρήσει πιο ομαλά.

Οι χρήστες στο Τwitter έκαναν λόγο για απίστευτες καθυστερήσεις ενώ αρκετοί σχολίασαν ότι η συγχώνευση της Ticketmaster και της Live Nation το 2010, η οποία είχε την έγκριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν έπρεπε να είχε επιτραπεί.

«Δεν είναι μυστικό ότι το Live Nation-Ticketmaster είναι ένα ανεξέλεγκτο μονοπώλιο», ανέφεραν,

Ο Δημοκρατικός David Cicilline, που προέδρευσε της αντιμονοπωλιακής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, κάλεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης να διερευνήσει το ζήτημα ενώ το Ticketmaster-Live Nation αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ο κλάδος των εισιτηρίων έχει απογοητεύσει τους Αμερικανούς εδώ και χρόνια με κρυφές χρεώσεις και περιορισμένη διαθεσιμότητα εισιτηρίων λόγω προπώλησης.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήρια, ανέφερε η Ticketmaster από την πλευρά της.

Η Σουίφτ κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, Midnights, τον Οκτώβριο. Η περιοδεία της «Eras» έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Μάρτιο και να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουάσινγκτον μιλώντας στην Independent, ξεκαθάρισε πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εμμονή με την πτώση του δυτικού πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Τριπλό γεωπολιτικό παιχνίδι του Ερντογάν με στόχο την απόλυτη εξουσία

Ανάλυση / Τουρκία: Τριπλό γεωπολιτικό παιχνίδι του Ερντογάν με στόχο την απόλυτη εξουσία

Απόπειρα εξουδετέρωσης της αντιπολίτευσης, προσέγγιση με Κούρδους, και στρατηγικός ρόλος στη Συρία – Οι κινήσεις Ερντογάν στην πιο κρίσιμη πολιτική φάση της καριέρας του
LIFO NEWSROOM
UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Διεθνή / UNICEF: Πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά στην Αϊτή σε διατροφική ανασφάλεια λόγω βίας και οικονομικής κατάρρευσης

Πολλοί γονείς αδυνατούν πλέον να προσφέρουν βασική φροντίδα και τροφή στα παιδιά τους, λόγω της συνεχιζόμενης βίας, της ακραίας φτώχειας και της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης
LIFO NEWSROOM