Τζέρεμι Ρένερ: Προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του, όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό

Τζέρεμι Ρένερ: Προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του, όταν καταπλακώθηκε από το εκχιονιστικό Facebook Twitter
0

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ προσπαθούσε να προστατέψει τον ανιψιό του, όταν τραυματίστηκε σοβαρά ανήμερα Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε το γραφείο του σερίφη στη Νεβάδα.

Ο 52χρονος σταρ των «Avengers» προσπαθούσε να ρυμουλκήσει το όχημα του ανιψιού του από το χιόνι όταν έλαβε χώρα το σοβαρό ατύχημα. 

«Το εκχιονιστικό μηχάνημα άρχισε να γλιστράει με αποτέλεσμα ο Ρένερ να βγει από το όχημα χωρίς να τραβήξει το φρένο έκτακτης ανάγκης» αναφέρεται στην έκθεση των Αρχών.

«Παρόλο που το εκχιονιστικό είχε κάποια μηχανικά προβλήματα, πιστεύεται -με βάση την επιθεώρησή μας- ότι το χειρόφρενο θα εμπόδιζε το όχημα από το να κινηθεί προς τα εμπρός. Όταν ο Ρένερ προσπάθησε να σταματήσει ή να εκτρέψει το εκχιονιστικό, για να αποφύγει τον τραυματισμό (του ανιψιού του), (...) καταπλακώθηκε».

Σύμφωνα με την κατάθεση του ίδιου του Ρένερ, το εκχιονιστικό άρχισε να «γλιστράει στο πλάι» και στη συνέχεια «άρχισε να κυλάει προς τα κάτω στο λόφο». Σε εκείνο το σημείο, πήδηξε έξω.

«Μόλις βγήκε (...) συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν κατευθείαν προς (τον ανιψιό του). (...) Φοβήθηκε ότι το εκχιονιστικό θα χτυπούσε (τον ανιψιό του), οπότε αποφάσισε να προσπαθήσει να σταματήσει ή να το εκτρέψει» συμπληρώνεται στην έκθεση. Επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα, αλλά απέτυχε και βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω απ΄αυτό. 

Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά και να αναπνέει με εξαιρετική δυσκολία. 

Ο ανιψιός του τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η βοήθεια, αναφέρει η έκθεση. Ο Ρένερ μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για περισσότερες από δύο εβδομάδες, υποβλήθηκε σε τουλάχιστον δύο χειρουργικές επεμβάσεις και νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η περιπέτειά του είχε αίσιο τέλος, αλλά εκτιμάται ότι θα χρειαστεί αρκετό διάστημα για να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως από τα τραύματά του. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανήλικος Παλαιστίνιος πέθανε από την πείνα σε ισραηλινή φυλακή - Δεν του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες

Διεθνή / Ανήλικος Παλαιστίνιος πέθανε σε ισραηλινή φυλακή - Υποσιτισμό και κακουχίες, έδειξε η νεκροψία

Ο 17χρονος είχε συλληφθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο γιατί έριξε πέτρες σε Ισραηλινούς στρατιώτες, κρατούνταν για πάνω από έξι μήνες χωρίς να του έχει απαγγελθεί καν κατηγορία
LIFO NEWSROOM
Απολύθηκαν εν μέσω κρίσης: Εργαζόμενοι της USAID απομακρύνθηκαν ενώ προσέφεραν βοήθεια στη σεισμόπληκτη Μιανμάρ

Διεθνή / USAID: Στελέχη πρώτης γραμμής απολύθηκαν ενώ βρίσκονταν στο πεδίο, στη σεισμόπληκτη Μιανμάρ

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα συνεχίσουν να είναι ο κύριος πάροχος ανθρωπιστικής βοήθειας παγκοσμίως, ζητώντας από άλλα κράτη να εντείνουν τις προσπάθειές τους
LIFO NEWSROOM
Κινδυνεύει να κλείσει την επιχείρησή της η ζωγράφος του «χειρότερου πορτρέτου του Τραμπ»

Διεθνή / Κινδυνεύει να κλείσει την επιχείρησή της η ζωγράφος του «χειρότερου πορτρέτου του Τραμπ»

Η Σάρα Μπόρντμαν, η καλλιτέχνιδα πίσω από το επίσημο πορτρέτο του Ντόναλντ Τραμπ το οποίο ο πρόεδρος χαρακτήρισε ως «πραγματικά το χειρότερο», λέει ότι οι έντονες αρνητικές αντιδράσεις που έγιναν viral έθεσαν σε κίνδυνο την 41χρονη επιχείρησή της
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: Πώς οι ΗΠΑ πυροβολούν τα πόδια τους

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Πώς οι ΗΠΑ πυροβολούν τα πόδια τους

Σύμφωνα με τις αγορές όλες οι οικονομίες θα πληγούν σε έναν ορατό χρονικό ορίζοντα από τους δασμούς Τραμπ, αλλά μεγαλύτερο θύμα θα είναι η ίδια η αμερικανική οικονομία, η οποία κινδυνεύει με ύφεση από έναν παγκόσμιο εμπορικό πόλεμο
LIFO NEWSROOM