Έρευνα: Όσοι έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές

Έρευνα: Όσοι έχουν κοιλίτσα είναι καλύτεροι εραστές Facebook Twitter
16

Μελέτη του Πανεπιστημίου Erciyes της Τουρκίας δικαιώνει τους άνδρες με λίγα παραπάνω κιλά γύρω από την κοιλιά τους, καθώς υποστηρίζει ότι είναι καλύτεροι εραστές, έχοντας μεγαλύτερη αντοχή στην κρεβατοκάμαρα.

Οι επιστήμονες ρώτησαν 200 άνδρες και συνέκριναν το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) με την σεξουαλική τους απόδοση. Η σεξουαλική πράξη διήρκησε σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας 7,3 λεπτά κατά μέσο όρο για τους έχοντας κοιλίτσα, ενώ οι άνδρες χωρίς κοιλιά είχαν δυο λεπτά διάρκεια, με αυξημένο μάλιστα ποσοστό πρόωρης εκσπερμάτισης.

Η μελέτη αναφέρει ότι «καθώς η ΔΜΣ αυξάνεται, μειώνεται ο αριθμός αυτών που εκσπερματώνουν πρόωρα».

Οι εμπειρογνώμονες συμπέραναν ότι το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή του στομάχου μπορεί να σημαίνει ότι ένας άνθρωπος έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού.

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MOUTH TAPE

Υγεία & Σώμα / Μπορεί το κλείσιμο του στόματος με ταινία να βοηθήσει με το ροχαλητό και την υπνική άπνοια;

Εικόνες ανθρώπων που κοιμούνται με το στόμα τους κλεισμένο με ταινία έχουν κατακλύσει το Instagram και το TikTok, αλλά και την έβδομη σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι «Love is Blind».
THE LIFO TEAM
Νόσος ALS: Ο κορυφαίος ερευνητης James Berry στην Ελλάδα

Υγεία & Σώμα / Ο ειδικός της νόσου ALS στην Ελλάδα: Νέες θεραπείες και ελπίδα για το μέλλον

Σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στο Αιγινήτειο, ο δρ. James D. Berry μίλησε για τη σπάνια νευροεκφυλιστική ασθένεια ALS, τις θεραπείες που έχουν εγκριθεί και εκείνες που βρίσκονται σε στάδιο κλινικών δοκιμών.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Το success story της πρόληψης του καρκίνου του μαστού βοηθά να αλλάξουμε νοοτροπία απέναντι στον καρκίνο

Υγεία & Σώμα / Το success story της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Άλμα ζωής» έχει συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχημένη προσπάθεια πρόληψης του καρκίνου του μαστού, η οποία αποτελεί τη ναυαρχίδα στα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου για χρόνια νοσήματα που υλοποιούνται στην Ελλάδα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Οι ασθενείς έχουν να αντιμετωπίσουν το χάσμα μεταξύ της υποψίας και της διάγνωσης του καρκίνου

Υγεία & Σώμα / Το χάσμα μεταξύ της υποψίας και της διάγνωσης του καρκίνου

Οι ογκολογικοί ασθενείς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μονάχα την ίδια τη νόσο αλλά και όλα τα εμπόδια που συναντούν στην πορεία. Ένα από αυτά, που δυσκολεύονται να υπερπηδήσουν, αφορά το χάσμα μεταξύ της υποψίας και της διάγνωσης, δύο στάδια καθόλου αλληλένδετα στην πράξη, για τα οποία μας μιλά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ), Γιώργος Καπετανάκης.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Συναισθηματική υπερφαγία: «Έτρωγα κρύες πίτσες με μαρμελάδα και έξτρα τυρί»

Υγεία & Σώμα / Συναισθηματική υπερφαγία: «Έτρωγα κρύες πίτσες με μαρμελάδα και έξτρα τυρί»

Δύο γυναίκες που ζουν με τη διατροφική διαταραχή περιγράφουν τα επεισόδιά τους και εξηγούν πώς είναι να μην απολαμβάνεις το φαγητό αλλά να το χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς.
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Ινστιτούτο Copernicus: Βαριά η σκιά της κλιματικής αλλαγής στην υγεία των Ελλήνων

Υγεία & Σώμα / Η κλιματική αλλαγή και οι σοβαρές επιπτώσεις της στην υγεία των Ελλήνων

Η κλιματική αλλαγή εξελίσσεται ραγδαία, με την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία να σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο, καθώς το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Copernicus προβλέπει τριπλασιασμό των θανάτων από τη ζέστη μέχρι το τέλος του αιώνα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
«Το να είσαι διαβητικός δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και ασταμάτητος»

Lifo Videos / «Το να είσαι διαβητικός δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και ασταμάτητος»

Ο Κωνσταντίνος Κατσούδας, διαβητικός και συνιδρυτής της πρωτοβουλίας Riding4Diabetes, μοιράζεται μια βαθιά προσωπική ιστορία, μιλά για τη σημασία της ενημέρωσης γύρω από τον διαβήτη και την αξία της εξάλειψης του στίγματος γύρω από τη νόσο.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Για πρώτη φορά πλάνο εντοπισμού της προέλευσης νέων ή αναδυόμενων παθογόνων

Υγεία & Σώμα / Αναζητώντας την αλήθεια για τις πανδημίες: Το πλάνο του ΠΟΥ για τη δημόσια υγεία

Στο ερώτημα από πού προήλθε ο «ένοχος» για κάθε επιδημική έξαρση στοχεύει να δώσει απάντηση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δημιουργώντας για πρώτη φορά ένα πλήρες πλάνο για τον εντοπισμό της προέλευσης νέων ή αναδυόμενων (παλιότερων) παθογόνων.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

12 σχόλια
Είναι δεδομένο ότι το έγραψε κοιλαράς για να ψήσει περισσότερες γυναίκες. Πιστέψτε με, δεν είναι καλύτεροι. Έχω δοκιμάσει και από τα δύο. Δεν ξέρω για τις ορμόνες και τα λοιπά περίπλοκα που σκοπό έχουν να κάνουν λιγότερο κατανοητά τα επιχειρήματα και να κατεβάσουν σαγόνια αδαών, η ουσία είναι ότι ο κοιλαράς (οκ έστω και ο πλαδαρός με τη λίγη κοιλίτσα) τρώει και πίνει, βαριέται να κουνηθεί και είναι προφανώς μαλθακότερος από τον άλλον που είναι fit. Εκτός εάν ο καλός εραστής είναι αυτός ανεβάζει τη γυναίκα επάνω του να κάνει αυτή τα περισσότερα. Δεν λέω ότι όλοι οι λεπτοί ή γυμνασμένοι έχουν μυθικές επιδόσεις, αλλά το σίγουρο είναι ότι ο μαλθακός στα υπόλοιπα είναι μαλθακός και εκεί. Άντε να επιστρέφουμε λίγο στο μέτρο και στην κοινή λογική γιατί κάθε μέρα έχουμε και από ένα δημοσίευμα που μας λέει και άλλα... Αλήθεια, η γλουτένη είναι καλή η κακή αυτό το μήνα;;;
Αλλη μια χρήσιμη και κατατοπιστική έρευνα! Μετά από πολύ προσπάθεια, και πολύ παριζάκι, κατάφερα και εγώ να συγκρατήσω μιά κοιλίτσα. Αντέχω παραπάνω αλλά τώρα έχω δύο νέα προβλήματα. Είμαι άνεργος και για κάθε λεπτό αντοχής αντιστοιχούν τρία λεπτά κρεβατομουρμούρας. Καμιά δουλειά έρευνα για το πως θα αυξήσω το λίπος στα αυτιά δεν υπάρχει;
Τέτοιου τύπου έρευνες λένε όλο ψέματα πχ το μέγεθος δεν μετράει, κοιλίτσα δείχνει ποιος είναι καλός εραστής. Ενώ αν ρωτήσεις μια γυναίκα θα σου πει τα ακριβώς αντιθετα, από αυτα που λένε οι έρευνες. Συγκεκριμένα όλες θεωρούν γύρω στα 18 εκατοστά το ιδανικό μέγεθος. Συμπέρασμα τέτοιες έρευνες είναι παρηγοριά στον άρρωστο
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση αγαπητέ μου. Οι γυναίκες λένε τα δικά τους, όπως και οι άντρες πάνε μόνο με σουπερμόντελς αν τους ακούσεις. Προφανώς και δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι ο μέσος όρος τα 18 εκατοστά (λες και βγάζουμε τη μεζούρα να τους το μετρήσουμε, έλεος) ούτε δεν μπορούμε με λιγότερο, ούτε όμως τα πολύ μικρά μεγέθη είναι καλά γιατί έχουν την τάδε ορμόνη η την τάδε τεχνική. Αυτές οι έρευνες είναι για να γεμίζουν τα blogs, για να βρίσκουν λογο ύπαρξης ερευνητικές ομάδες και ενδεχομένως να είναι παράπλευρα συμπεράσματα από κάτι πολύ σημαντικό ιατρικά που ήταν το κύριο αντικείμενο της μελέτης. Σε κάθε περίπτωση, ούτε όποιος έχει λίγο κοιλίτσα ή 16 εκατοστά δεν πρέπει να πάει να αυτοκτονήσει, ισως να τα καταφέρνει και καλύτερα, αλλά μην πλακωθείτε στα σκουπίδια και στις μπύρες για να γίνετε καλοί εραστές. :)Ακουτε το/τη σύντροφό σας, γιατί δεν είναι όλοι ίδιοι, συνεργαστείτε και σπάστε τα και μόνο έτσι θα γίνετε καλύτεροι εραστές. Ακου κι εμάς που έχουμε περάσει προ πολλού τα 23...Φιλιά!
Η οιστραδιόλη είναι μια γυναικεία ορμόνη που στους άνδρες βοηθά στην αναστολή του οργασμού. Πηγή: www.lifo.grΔλδ οσοι εχουν κοιλίτσα ειναι περισσότερο γυναικες ?
μέχρι που όμως εθεωρείτο κοιλίτσα και που αρχίζει το χοντρομπαλάς... δεν νομίζω να απειρίζεται η σχέση αυτή. Συν οτι το να είσαι χοντρος δεν είναι απαραίτητο οτι είσαι γυμνασμένος... καλή καρδιά και σωστό mindset