Αφιερώματα
Χριστούγεννα στην πόλη
10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Οδηγός Γεύσης / Fileri Fumé: Το οινοποιείο Nestor Wines παρουσιάζει το κρασί των φετινών γιορτών
Πρόκειται για ένα πολύπλοκο και ιδιαίτερο κρασί που παραμένει σε δρύινο καπνιστό βαρέλι πρώτης χρήσης για 4 μήνες.
Οδηγός Γεύσης / Ark: Ρεβεγιόν δίπλα στη θάλασσα με γαστρονομικές γεύσεις και live μουσική
Γεύσεις και live μουσική που θα σας εκπλήξουν σε δύο υπέροχα ρεβεγιόν.
Οδηγός Γεύσης / Colonial: Ρεβεγιόν για όλες τις αισθήσεις σε έναν ιστορικό χώρο
Ο σεφ Νικόλαος Δραντάκης μαζί με τον sous chef Μάρκο Πέτρο έχουν ετοιμάσει δυο εξαιρετικά μενού όπως ακριβώς ταιριάζει σε αυτές τις ιδιαίτερες βραδιές.
Good Living / Μαξιλάρα: Η υψηλή αισθητική γίνεται κομμάτι της καθημερινής ζωής στο σπίτι
Στη Μαξιλάρα θα βρεις τη δική σου γλώσσα για να εκφράσεις τι είναι η ομορφιά για σένα.
Οδηγός Γεύσης / Βάρσος: Γιορτές σημαίνουν γλυκά από τον Βάρσο
Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα «Βάρσος» γράφει μια ιστορία γεύσης εδώ και 130 χρόνια, παραμένοντας προορισμός για όλες τις καθημερινές αλλά και τις γιορτινές μας στιγμές.
Οδηγός Γεύσης / Mailo’s the pasta project: Χριστούγεννα με γιορτινή fresh pasta & τον πιο νόστιμο διαγωνισμό!
Εδώ, όπου το street food συνδυάστηκε με την υψηλή γαστρονομία, οι pasta lovers βρήκαν τη δική τους προσωπική ευτυχία.
Οδηγός Γεύσης / Nolio: Γιορτινά ρεβεγιόν στο αγαπημένο ιταλικό στέκι
Για τις δύο ιδιαίτερες βραδιές του χρόνου το ιταλικό των βορείων προαστίων έχει δημιουργήσει μια σειρά από πιάτα που υμνούν το πνεύμα των γιορτών και ευχαριστούν τον ουρανίσκο.
Οδηγός Γεύσης / Comet Street Gourmet: Γεύσεις γαστρονομικού street food όλες τις γιορτινές μέρες
Το Comet είναι το street food spot στα Μελίσσια που θα τιμήσουμε δεόντως, αφού το αγαπημένο burger house θα είναι ανοιχτό όλες τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Οδηγός Γεύσης / «1888»: Το νέο μεζέ-μπαρ στο Παγκράτι έχει ιστορία 135 ετών!
Τροφή για την οικογένεια Χατζημανωλάκη ήταν πάντα το μοίρασμα, της γεύσης, των αναμνήσεων, το «μαζί» της παρέας που αναγνωρίζει τη σημασία τού να μοιράζεσαι ένα πιάτο «στη μέση».
Οδηγός Γεύσης / Σόβολος: Sweet & sour δημιουργίες, παραδοσιακές γεύσεις και γλυκά που μοιάζουν με έργα τέχνης
Ο Σόβολος, με γνώμονα την ιστορία του και τη γνώση της τέχνης της αρτοζαχαροπλαστικής, εξέλιξε τις παρασκευές του με αποτέλεσμα η παράδοση να ομογενοποιείται σε νέες γεύσεις, εικόνες και συναισθήματα.