ΚΙΝΗΣΗ

Γυναικείος Οργασμός: η άβυσσος σε animation (βίντεο)

Facebook Twitter
6

 Από τη Μαρία Παπαπαναγιώτου

Στο Πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey οι ειδικοί αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με ό,τι αποτέλεσε μέχρι τώρα το αίνιγμα  της ανθρώπινης φύσης και συγκεκριμένα της γεννετήσιας ηδονής: τη σεξουαλική κλίμακα της γυναίκας,τις πίστες και τα πλατώ ,όπως τα αντιλαμβάνεται ο γυναικείος οργανισμός και εγκέφαλος -και μόνο-, και όπως, ομολογημένα μέχρι σήμερα ,oι σεξολόγοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν σε ερευνητική και κλινική πρακτική.    

Και έτσι χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά εγκεφαλογραφήματα με πραγματικές απεικονίσεις εγκεφάλων των γυναικών κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου του οργασμού, της κλιμάκωσης ,του peak- ενός ή επαναλαμβανόμενου-, και της σταδιακής επαναφοράς του σώματος στα φυσιολογικά επίπεδα  απ’ τα πελάγη της ηδονής.

Δημιουργήθηκε  η πρώτη ταινία που στηρίχθηκε  στα sequels των αληθινών σλάιτς εγκεφάλων με βιωματικό live οργασμό, και το θέμα έγινε hit σε εργαστήρια, επιστημονικά και  ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.

Κανένα επιστημονικό συμπέρασμα δεν ανακοινώθηκε επί του παρόντος. Το πώς ενεργοποιούνται οι γυναικείες  εγκεφαλικές περιοχές για να επιτύχουν την ‘συμφωνία των αισθήσεων’, όπως την ονόμασαν οι ερευνητές, με την ένταση, το ρυθμό της κλιμάκωσης, και τη διακλάδωση στα εγκεφαλικά μονοπάτια, αυτό είναι μια άλλη άβυσσος, παραδέχθηκαν οι ειδικοί.

Τώρα απλώς φωταγωγείται. 'Ανάβει με λαμπάκια στο εργαστήριο' μέχρι η γνώση να  μεταφράσει όσα το εγκεφαλογράφημα αποκωδικοποιεί.

                      

6

ΚΙΝΗΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόσος ALS: Ο κορυφαίος ερευνητης James Berry στην Ελλάδα

Υγεία & Σώμα / Ο ειδικός της νόσου ALS στην Ελλάδα: Νέες θεραπείες και ελπίδα για το μέλλον

Σε εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και στο Αιγινήτειο, ο δρ. James D. Berry μίλησε για τη σπάνια νευροεκφυλιστική ασθένεια ALS, τις θεραπείες που έχουν εγκριθεί και εκείνες που βρίσκονται σε στάδιο κλινικών δοκιμών.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Το success story της πρόληψης του καρκίνου του μαστού βοηθά να αλλάξουμε νοοτροπία απέναντι στον καρκίνο

Υγεία & Σώμα / Το success story της πρόληψης του καρκίνου του μαστού

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος «Άλμα ζωής» έχει συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχημένη προσπάθεια πρόληψης του καρκίνου του μαστού, η οποία αποτελεί τη ναυαρχίδα στα προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου για χρόνια νοσήματα που υλοποιούνται στην Ελλάδα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Οι ασθενείς έχουν να αντιμετωπίσουν το χάσμα μεταξύ της υποψίας και της διάγνωσης του καρκίνου

Υγεία & Σώμα / Το χάσμα μεταξύ της υποψίας και της διάγνωσης του καρκίνου

Οι ογκολογικοί ασθενείς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μονάχα την ίδια τη νόσο αλλά και όλα τα εμπόδια που συναντούν στην πορεία. Ένα από αυτά, που δυσκολεύονται να υπερπηδήσουν, αφορά το χάσμα μεταξύ της υποψίας και της διάγνωσης, δύο στάδια καθόλου αλληλένδετα στην πράξη, για τα οποία μας μιλά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου (ΕΛΛΟΚ), Γιώργος Καπετανάκης.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Συναισθηματική υπερφαγία: «Έτρωγα κρύες πίτσες με μαρμελάδα και έξτρα τυρί»

Υγεία & Σώμα / Συναισθηματική υπερφαγία: «Έτρωγα κρύες πίτσες με μαρμελάδα και έξτρα τυρί»

Δύο γυναίκες που ζουν με τη διατροφική διαταραχή περιγράφουν τα επεισόδιά τους και εξηγούν πώς είναι να μην απολαμβάνεις το φαγητό αλλά να το χρειάζεσαι για να αποφορτιστείς.
ΛΑΣΚΑΡΙΝΑ ΛΙΑΚΑΚΟΥ
Ινστιτούτο Copernicus: Βαριά η σκιά της κλιματικής αλλαγής στην υγεία των Ελλήνων

Υγεία & Σώμα / Η κλιματική αλλαγή και οι σοβαρές επιπτώσεις της στην υγεία των Ελλήνων

Η κλιματική αλλαγή εξελίσσεται ραγδαία, με την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία να σηκώνουν το μεγαλύτερο φορτίο, καθώς το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Copernicus προβλέπει τριπλασιασμό των θανάτων από τη ζέστη μέχρι το τέλος του αιώνα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
«Το να είσαι διαβητικός δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και ασταμάτητος»

Lifo Videos / «Το να είσαι διαβητικός δεν σημαίνει ότι δεν είσαι και ασταμάτητος»

Ο Κωνσταντίνος Κατσούδας, διαβητικός και συνιδρυτής της πρωτοβουλίας Riding4Diabetes, μοιράζεται μια βαθιά προσωπική ιστορία, μιλά για τη σημασία της ενημέρωσης γύρω από τον διαβήτη και την αξία της εξάλειψης του στίγματος γύρω από τη νόσο.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Για πρώτη φορά πλάνο εντοπισμού της προέλευσης νέων ή αναδυόμενων παθογόνων

Υγεία & Σώμα / Αναζητώντας την αλήθεια για τις πανδημίες: Το πλάνο του ΠΟΥ για τη δημόσια υγεία

Στο ερώτημα από πού προήλθε ο «ένοχος» για κάθε επιδημική έξαρση στοχεύει να δώσει απάντηση ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, δημιουργώντας για πρώτη φορά ένα πλήρες πλάνο για τον εντοπισμό της προέλευσης νέων ή αναδυόμενων (παλιότερων) παθογόνων.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Πίσω από τη μάστιγα της παιδικής παχυσαρκίας κρύβονται τα λάθη των γονιών, όπως δείχνει νέα έρευνα

Υγεία & Σώμα / Πίσω από τη μάστιγα της παιδικής παχυσαρκίας κρύβονται τα λάθη των γονιών, όπως δείχνει νέα έρευνα

Ένα στα τρία παιδιά στην Ελλάδα, ηλικίας από πέντε ετών και άνω, έχει περιττά κιλά. Το πρόβλημα της παχυσαρκίας είναι μεγάλο και γι' αυτό ευθύνονται η ανθυγιεινή διατροφή, η έλλειψη άσκησης και οι εσφαλμένες αντιλήψεις που έχουν οι γονείς.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Μην αφήσετε το SMS για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στο «διαβάστηκε»

Υγεία & Σώμα / Μην αφήσετε το SMS για τον καρκίνο του παχέος εντέρου στο «διαβάστηκε»

Ξεκίνησαν να αποστέλλονται τα SMS για τη διενέργεια του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για τον καρκίνο του παχέος εντέρου. Πρώτη φορά υλοποιείται τέτοιο πρόγραμμα στην Ελλάδα με αποδέκτες 2,8 εκατ. πολίτες.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Λιγότεροι θάνατοι από καρκίνο, αν οι ανοσοθεραπείες δοθούν νωρίς

Υγεία & Σώμα / Λιγότεροι θάνατοι από καρκίνο, αν οι ανοσοθεραπείες δοθούν νωρίς

Νέα μελέτη δείχνει ότι μειώνονται οι μεταστάσεις και οι θάνατοι από καρκίνο όταν τα πιο καινοτόμα φάρμακα, οι ανοσοθεραπείες, χορηγούνται νωρίς. Παράλληλα, εξοικονομούνται πολύτιμοι πόροι για το σύστημα υγείας χάρη στην αποφυγή των επιπλοκών και των υποτροπών της νόσου.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Μας έχουν ζαλίσει με το θέμα του γυναικείου οργασμού. Και το συμπέρασμα που θέλουν να εξαχθεί, ποιό είναι; Ότι οι γυναίκες είναι πολύπλοκα πλάσματα, ευαίσθητα ενώ οι άντρες πρωτόζωα πνευματικά και γουρούνια συναισθηματικά. Το ζητούμενο είναι γιατί αυτές οι ανώτερες μορφές θέλουν σώνει και καλά να ενωθούν με μας;
Αυτά τα σχόλια βλέπω και απογοητεύομαι. Όταν θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε όλα ως " εμείς " και οι " άλλοι", τότε ίσως, οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο ποιοτικές.