Ρωσία: Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή κονδύλια για βοήθεια στην Ελλάδα

Ρωσία: Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή κονδύλια για βοήθεια στην Ελλάδα Facebook Twitter
4

Αποκλείει «αυτή τη χρονική στιγμή» κάθε βοήθεια προς την χώρα μας η Ρωσία, διά του υφυπουργού της των Οικονομικών Σεργκέι Στορτσάκ ο οποίος δήλωσε ότι ο ρωσικός προϋπολογισμός δεν προβλέπει κονδύλια για τη χορήγηση στήριξης προς την Ελλάδα.  

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria-Novosti ο Στορτσάκ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή, αποκλείω οποιαδήποτε βοήθεια, διότι τέτοιοι πόροι δεν προβλέπονται από τον νόμο περί προϋπολογισμού».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο εβδομάδες ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Σιλουάνοφ είχε δηλώσει ότι η ρωσική κυβέρνηση θα εξέταζε σχετικό αίτημα από την Αθήνα αν υποβαλλόταν. Το ίδιο είχε δηλώσει και ο υπουργός Εξωτερικών Λαβρόφ στην πρόσφατη  συνάντηση του με τον Ν. Κοτζιά.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Γιατι ταβαριτς Σεργκει?ουτε ενα παστο ψαρι?ουτε μια μπαμπουσκα για τα ορφανα?οποια σκληροτης..ευτυχως συντροφοι που χασατε....να τα βλεπουν εδω οι επαναστατες του ταμπλετ..και του σουλατσου..
Σιγά το νέο. Η Ρωσία ή η Αμερική ή η Κίνα ή η ...Ζιμπάμπουε, θα μας βοηθήσει μόνο αν αυτό εξυπηρετεί τα σχέδιά της, όχι από την καλή της την καρδιά ή επειδή είμαστε ορθόδοξοι ή επειδή είναι το ...ξανθό γένος των προφητειών.Αυτό σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει μόνο αν στα σχέδιά της περιλαμβάνεται μια σύγκρουση με την Ε.Ε. (όχι ένοπλη φυσικά), αφού μια πράξη παράκαμψης της Ε.Ε. από εμάς θα εκλαμβανόταν ως διασπαστική.Καμία Ρωσία δεν πρόκειται να τα σπάσει με την Ε.Ε. για χάρη της Ελλάδας. Θα τα σπάσει με την Ε.Ε. αν το έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει γι' αυτό την Ελλάδα.Εδώ λοιπόν ταιριάζει το ρητό (ερμηνευόμενο από την ανάποδη) : "Ξυπνάτε συνέλληνες !!!!"
Βρε δεν πα να το πουν 100 φορές. Τα πελατάκια του Λιακόπουλου θα υποστήριζουν "θα μας δώσει η Ρωσία",που έχει κατώτερο μισθό 125 ευρώ εμάς 50/100 δις με όρους δικούς μας να επαναφέρουμε τον κατώτερο μισθό στα 750 ευρώ.