Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter
11

 

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Το όνομά του είναι Adrian De Berardinis. Πιστεύει πως το φαγητό είναι αγάπη και sexy και μαγειρεύει γυμνός. Ο Bear Naked Chef έκανε πρεμιέρα στο ίντερνετ λίγο πριν τα Χριστούγεννα με το πρώτο επεισόδιο μαγειρικής και ένα κοτόπουλο κατσιατόρε το οποίο ετοίμασε φορώντας μόνο την ποδιά του σε μια πολύ όμορφη κουζινα. Το πρώτο βίντεο έκανε θραύση στο Youtube με 200.000 χτυπήματα και πολλούς followers να προστίθενται στη λίστα θαυμαστών των sοcial media. 

Λίγο πριν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι και το δεύτερο βίντεο, μας συστήνεται και μας εξηγεί πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τη μαγειρική, τι του αρέσει να φτιάχνει στην κουζίνα του, ποια πιάτα είναι sexy, τι να φάμε την Πρωτοχρονιά και γιατί γυμνός...

Μαγειρεύοντας γυμνός

Η μαγειρική όταν είσαι γυμνός απαιτεί χρόνο και προσοχή. Δεν θέλετε να τραυματιστείτε και πρέπει να βάζετε λίγο περισσότερο μαεστρία στην προετοιμασία. Είναι σαν να κάνεις έρωτα. Θέλετε να δώσετε στο πρόσωπο που κάνετε έρωτα την αίσθηση πως υπάρχει μόνο αυτός. Μόνο αυτός κερδίζει το χάδι, την αγάπη και την φροντίδα σας. Αυτό συμβαίνει και με το φαγητό. Επίσης η μαγειρική είναι αφροδισιακή. Το φαγητό και η διαδικασία είναι τόσο σέξι. 

Τι είναι το The Bear-Naked Chef Series;
Οι εκπομπές μαγειρικής είναι όλες συνηθισμένες και πανομοιότυπες. Ίσως γι' αυτό ο κόσμος δεν ενθουσιάζεται να μάθει από αυτές. Αυτή η ανατρεπτική μίνι διαδικτυακή σειρά είναι ένα γυμνό μαγειρικό ταξίδι με πιάτα εύκολα να γίνουν αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Υπάρχει σεξουαλικό φαγητό;

Ίσως. Θυμάστε τις 9 ½ εβδομάδες; Φαγητό και μαγειρική αποτελούν μια πολύ σαγηνευτική διαδικασία, οπότε γιατί να μην νιώθεις αντίστοιχα ενώ το βιώνεις; Είναι 'food-porn' συνδυασμένο με ήπια γύμνια. Το να είναι γυμνός μπορεί αν είναι το δόλωμα, αλλά το φαγητό μου είναι νόμιμο! Και οι θεατές απολαμβάνουν μια γιορτή για τα μάτια μαθαίνοντας παράλληλα να μαγειρεύουν κάτι μοναδικά νόστιμο! Ορισμένες γεύσεις στην παλέτα πυροδοτήσουν συγκεκριμένες αισθήσεις. Είναι σκέτη απόλαυση. Οι πιο σέξι τροφές για μένα είναι ο αστακός, το ψητό κοτόπουλο, η σοκολάτα και η καραμέλα.

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Ποιος είναι ο Bear-Naked Chef;

Μεγάλωσα στο Τορόντο του Καναδά και από νωρίς ανέπτυξα το πάθος  μου για τη γαστρονομία και την αυθεντική ιταλική κουζίνα, υπό την καθοδήγηση της μητέρας μου και της γιαγιάς μου. Μέχρι την ηλικία των 11 ετών, είχα μπει κι εργαζόμουν στα εστιατόρια της οικογενείας και τις πιτσαρίες, όπου εξάσκησα και τελειοποίησα τις μαγειρικές μου ικανότητες. Ως εκ τούτου ειδικεύομαι στα εύκολα, τοπικά ιταλικά πιάτα αλλά η εξερεύνηση δεν τελειώνει. Πειραματίζομαι με πολλές άλλες γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Η εμπειρία μου στο διάσημο εστιατόριο Frank στη Νέα Υόρκη μου έφερε και το Βραβείο «Best focaccia in NYC».

Ο γυμνός σέφ φτιάχνει κοτόπουλο κατσιατόρε και μας εξηγεί πώς το φαγητό είναι sexy Facebook Twitter

Τι να φάμε μετά το λουκούλειο γεύμα της Πρωτοχρονιάς;

Μετά τις διακοπές που είναι μέρες γεμάτες φαγητό και ποτό, θέλετε για το ξεκίνημα κάτι λίγο πιο καθαρό ... Προτείνω ψάρια και θαλασσινά από την πρώτη ημέρα του έτους. Είναι ελαφρύ, υγιεινό και θρεπτικό πιάτο και το θαλασσινό νερό καθαρίζει το σώμα και την ψυχή. Θα πρότεινα ένα λαβράκι με ελαιόλαδο, δεντρολίβανο και λεμόνι σε λαδόκολλα στο φούρνο. Είναι εύκολο, γρήγορο και νόστιμο.

Το πιο sexy κοτόπουλο κατσιατόρε από τον Bear-Naked Chef:

 

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Γεύση / Μέσα στη νέα, πολυσυλλεκτική Αίγλη Ζαππείου

Ένα τοπόσημο της πόλης αλλάζει ριζικά, επενδύει σε μια dream team και σε ό,τι κλασικό, από το φαγητό και το ποτό μέχρι την αρχιτεκτονική του, ακόμα και τη μουσική του μερικές φορές, και περιμένει τη νέα γενιά Αθηναίων, ακόμα κι εκείνους που δεν το είχαν στο ραντάρ τους μέχρι τώρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Γεύση / Η ξέφρενη πορεία του Nolan και η επόμενη μέρα του

Μπορεί ένα εστιατόριο να είναι μια ιστορία πάθους, ταλέντου, απανωτών δυσκολιών και επιμονής; Φυσικά και μπορεί. Ο restaurateur Κώστας Πισιώτης αφηγείται την πορεία του μικρού εστιατορίου του Συντάγματος, λίγο πριν αυτό ξεκινήσει το νέο του κεφάλαιο. 
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Starata: Οι χωριάτικες πίτες των Εξαρχείων που μας έμαθε ένας σταρ σεφ

Γεύση / Starata: Οι χωριάτικες πίτες των Εξαρχείων που μας έμαθε ένας σταρ σεφ

Το πιο κλασικό ελληνικό πρωινό, η τυρόπιτα, φτιάχνεται και ψήνεται μπροστά μας σε ένα μικρό μαγαζί που συνεχίζει τη θεσσαλική παράδοση στην Αθήνα. Την πρότεινε ο Σωτήρης Κοντιζάς και τη δοκιμάσαμε.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Ντρόμ(ι)σες: Ένα ξεχασμένο αρβανίτικο πιάτο και η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα

Ηχητικά Άρθρα / Ντρόμ(ι)σες: Ένα ξεχασμένο αρβανίτικο πιάτο και η ιστορία ενός απαγορευμένου έρωτα

Φτιαγμένο με τα πιο απλά υλικά, αλεύρι, νερό και λάδι, συνδέθηκε, μαζί με την μπομπότα, με την Κατοχή. Ο M. Hulot περιγράφει τις αναμνήσεις που του φέρνει στο μυαλό αυτό το πολύ απλό «φαγητό των γιαγιάδων».
M. HULOT
Συνταγές με κουνουπίδι

Γεύση / Συνταγές με κουνουπίδι, με ένα από τα «δώρα» της χειμωνιάτικης κουζίνας

Ο σεφ Άγγελος Μπακόπουλος μοιράζεται ιδέες που έχουν το κουνουπίδι για πρωταγωνιστή, πιάτα που μπορούν να σταθούν τόσο στο καθημερινό όσο και σε ένα κυριακάτικο τραπέζι με φίλους.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Μουσουρλού μου η γλυκιά σου κουζίνα ανάβει φωτιές!

Γεύση / Ένα νέο γαστροκαφενείο στον Βύρωνα σερβίρει τη μικρασιατική παράδοση

Στη Μουσουρλού για τραγανά μύδια Κωνσταντινουπόλεως, τηγανητές πατάτες με κιμά και κασέρι, τυροκαυτερή «χτυπητή», κεμπάπ και ένα πιάτο εμπνευσμένο από τα παλιά Λαδάδικα της δεκαετίας του ’70.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ