Καμπάνα 179 εκατομμυρίων στη χώρα μας για παράνομες επιδοτήσεις

Καμπάνα 179 εκατομμυρίων στη χώρα μας για παράνομες επιδοτήσεις Facebook Twitter
4

Να επιστρέψει η χώρα μας 179 εκατομμύρια ευρώ που έχει λάβει, ζητά η Ε.Ε. για πλημμελείς διοικητικούς και λογιστικούς ελέγχους στη καταβολή επιδοτήσεων στο ελαιόλαδο, στο βαμβάκι και στα οπωροκηπευτικά.

Ουσιαστικά το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επικύρωσε παλαιότερη απόφαση για την οποία η χώρα μας είχε υποβάλλει αίτηση ακύρωσης. Το Δικαστήριο έκρινε ότι η Ελλάδα δεν προέβαλε κανένα επιχείρημα, ικανό να αλλάξει την απόφαση.

Η υπόθεση αφορά επιδοτήσεις της περιόδου 2002 - 2006.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τελικά όλα εδώ πληρώνονται!Το ερώτημα είναι ποιός θα πληρώσει τις γ..επιδοτήσεις που οι μεν διεφθαρμένοι μοιράσανε στους πελάτες/ψηφοφόρους τους και δε πελάτες-πρώην ψηφοφόροι και νυν αγανακτισμένοι φάγανε!
Εννοειται πως οι πελάτες-πρώην ψηφοφόροι πρεπει να επιστρεψουν τα κλεμμενα, με κατασχεση περιουσιων αν τα εχουν ξοδεψει - σε οποιοδηποτε αλλο ευνομουμενο κρατος, βεβαια, επειδη η Ελλαδα ειναι αλλη περιπτωση...
Σώθηκες. Αυτά τα λεφτά τα πλήρωσε ήδη ο φορολογούμενος. Ή μάλλον, τα δανειστήκαμε και θα τα πληρώσει το παιδί του φορολογούμενου 20πλάσια σε κανά 20-30 χρονάκια.Δεν πειράζει όμως, η αγροτιά έκανε εξτένσιον στο φτωχικό της και πήρε καινούριο αυτοκίνητο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμά της σύμφωνα με τον τοπικό βουλευτή ΠΑΣΟΚ/ΝΔ.