Οι ΗΠΑ ανησυχούν για τις δολοφονίες νατοϊκών στρατιωτικών

Οι ΗΠΑ ανησυχούν για τις δολοφονίες νατοϊκών στρατιωτικών Facebook Twitter
1

Ο αμερικανός υπουργός Άμυνας, Λίον Πανέτα, εξέφρασε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, την ανησυχία του για τον πολλαπλασιασμό των δολοφονημένων στρατιωτικών του διεθνούς Συνασπισμού στο Αφγανιστάν, από άνδρες που φορούν στολές του στρατού ή της αφγανικής αστυνομίας.

«Ανησυχώ ιδιαίτερα για τα περιστατικά αυτά, επειδή και ζωές χάνονται, και μπορεί να προκληθούν δυνητικές βλάβες στη συνεργασία μας με τις αφγανικές δυνάμεις», δήλωσε ο κ. Πανέτα, εκτιμώντας ότι οι δράστες αυτών των επιθέσεων προσπαθούν να «υπονομεύσουν την εμπιστοσύνη» μεταξύ του ΝΑΤΟ και των αφγανικών δυνάμεων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM
Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Διεθνή / Εάν έχει κλαπεί ο χρυσός των ΗΠΑ από το Φορτ Νοξ, ρωτούν Τραμπ και Μασκ

Πρέπει να πάμε εκεί και να διαπιστώσουμε εάν είναι εκεί όντως ο χρυσός, επιμένει ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο - «Ίσως ο Μάσκ θέλει να δει πώς μοιάζει ο πλούτος του στην πραγματικότητα»
LIFO NEWSROOM
Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Διεθνή / Φράχτη μήκους 8,5 χλμ. κατασκευάζει στον Έβρο και η Τουρκία

Ο νομάρχης της Αδριανούπολης, Γιουνούς Σεζέρ, ανακοίνωσε ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των διαγωνισμών και τα έργα προχωρούν με την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και του υπουργείου Άμυνας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια