Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία στενής συμβούλου του Τραμπ μέσα από το Οβάλ Γραφείο

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί η φωτογραφία στενής συμβούλου του Τραμπ μέσα από το Οβάλ Γραφείο Facebook Twitter
3

Σφοδρές αντιδράσεις και δεκάδες επικριτικά σχόλια έχει προκαλέσει η δημοσίευση μιας φωτογραφίας της στενής συμβούλου του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ που τη δείχνει καθισμένη με τα πόδια πάνω σε έναν καναπέ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου.

H φωτογραφία, την οποία τράβηξε ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, είναι από μία συνάντηση του Αμερικανού προέδρου  με επικεφαλής ιστορικών κολεγίων και πανεπιστημίων της μαύρης κοινότητας.

Πολλοί χρήστες του Twitter έσπευσαν να κατηγορήσουν την Κόνγουεϊ για «έλλειψης σεβασμού».

Ο κύριος αρθρογράφος της Wall Street Journal, Μπρετ Στίβενς, σχολίασε σχετικά πως αν οι σύμβουλοι του προηγούμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα «κάθονταν έτσι στο Οβάλ Γραφείο, οι συντηρητικοί θα ούρλιαζαν επί εβδομάδες».

Η Κόνγουεϊ έχει ήδη δεχτεί κριτική γιατί είχε καλέσει σε μια συνέντευξη τους καταναλωτές να αγοράσουν μέσω διαδικτύου προϊόντα ρούχων και αξεσουάρ της κόρης του προέδρου Ιβάνκα Τραμπ.

Το γραφείο δεοντολογίας της αμερικανικής κυβέρνησης έκρινε πως «παραβίασε» τους κανόνες και πως η αμερικανική κυβέρνηση θα πρέπει να «σκεφθεί το ενδεχόμενο λήψης πειθαρχικών μέτρων σε βάρος της».

Η στενή σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου, η οποία επινόησε τον όρο «alternative facts», έχει επικριθεί επίσης επειδή αναφέρθηκε στις αρχές Φεβρουαρίου σε μια σφαγή στο Μπόουλινγκ Γκριν που δεν έγινε ποτέ, στην προσπάθεια να υπεραμυνθεί του αντιμεταναστευτικού διατάγματος του Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και USA Today

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εντάξει, να κάνουμε κριτική όταν χρειάζεται, αλλά εδώ είναι τραβηγμένο απ' τα μαλλιά. Για μια φωτογραφία είχε ανεβεί στον καναπέ. Δείτε εδώ την συνέχεια:http://www.telegraph.co.uk/news/2017/02/28/show-class-kellyanne-conway-accused-lacking-respect-kneeling/
Δυστυχώς ζούμε περίοδο ύψιστης βλακείας σε όλα τα μήκη και πλάτη της υδρογείου. Έχω ξαναγράψει ότι η ζωή μας έγινε πολύ άνετη τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι αυτή η επέλαση ηλιθίων σε προεδρικούς θώκους είναι η απαρχή μιας μεγάλης ταραχής, ίσως και πολέμου, που θα θυμίσει στον μέσο "make America great again", "take back control" και "έντιμη διαπραγμάτευση" ψηφοφόρο πόσο καλά την είχε τόσα χρόνια και τι πραγματικά θα έπρεπε να φοβάται αντί για τους πρόσφυγες, τους λαθρομετανάστες και τους "Βρυξελλιώτες γραφειοκράτες".