ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2019 | 19:23

Ξέρει κανείς;

Σκέφτομαι να ξεκινήσω κικ μποξινγκ για να χάσω κιλά και να σφίγγω παράλληλα. Τα γυμναστήρια δε μου αρέσουν καθόλου και τα βαριέμαι οπότε η επόμενη κοντινή επιλογή είναι αυτή. Ξέρει κανείς αν θα χρειαστεί να αγοράσω εξοπλισμό; Και αν είναι καλή επιλογή για να χάσω κιλά; Περίπου στα 15 θέλω. Έχεις κάποιος άλλος να προτείνει κάποια άλλη γυμναστική που τον βοήθησε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
10
 
 
 
 
σχόλια
Πρώτα απ'ολα ισορροπημένη διατροφή και μετέπειτα η γυμναστική .Αν βαριέσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από το μποξ ,ξεκινα το μποξ.Καλυτερα να ασχολείσαι με κάτι που σ' αρέσει πάρα με αυτά που σου προτείνουν οι παραπάνω γιατί πολύ απλά θα βαρεθείς και θα τα αφήσεις μετά από λίγο διάστημα .Αργά βήματα και θα χάσεις τα κιλά που θέλεις .χρειάζεται να έχεις υπομονή και να μην περιμένεις θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε δύο βδομάδες .Όσο πιο σταθερά χάσεις τα κιλά τόσο μόνιμο θα είναι το αποτέλεσμα.Καλη τύχη .
Εξ θα ακούσεις πολλά, το καλύτερο είναι να κλείσεις ένα ραντεβού και μια δοκιμαστική προπόνηση, να μιλήσεις με τον ειδικό εκεί και να λυθούν όλες σου οι απορίες. Να ξέρεις δεν είναι αυτά που βλέπουμε στις ταινίες, ένα ρίνγκ και δύο άτομα να παλεύουν. Θα κάνεις πολύ αερόβιο, σχοινακι πχ για να αυξήσεις και την αντοχή σου, θα κάνεις βάρη ώστε να σφίγγεις και να δυναμώνεις και κάποιες τεχνικές, κάποια βήματα. Πιστεύω αυτό και το κροσφιτ είναι από τους τύπους γυμναστικής που χτίζουν κορμί αν έχεις επιμονή και υπομονή.
Οχι ιδιαιτερα. Η καλυτερη επιλογη ειναι διαιτα χαμηλη σε θερμιδες και σε υδατανθρακες με μετριο λιπος και πολυ πρωτεινη με συνδιασμο κυκλικης διαλειματικης γυμναστικης υψηλης εντασης(συνηθως σε μορφη τρεξιματος)και φυσικα ασκησεις μυικης ενδυναμωσης(βαρη οπως στα γυμναστηρια η με το βαρος του σωματος οπως πχ οι καμψεις και οι ελξεις) Το kick boxing ειναι πολεμικη τεχνη κυριως και ειναι τοσο ταιριαστη για χασιμο βαρους οσο το κανεις τρεξιμο για να μαθεις να παιζεις ξυλο χαχα.
Έχω ξεκινήσει και εγώ εδώ και λίγο καιρό kick boxing για να σφίξω το σώμα μου και είμαι ευχαριστημένη από αυτήν την απασχόληση γιατί και σε γυμνάζει πολύ καλά αλλά και σου τονώνει το ηθικό ! Σχετικά με την ερώτηση σου για τον εξοπλισμό και χρειάζεται αλλά δεν σε πιέζουν να τον αγοράσεις κατευθείαν διότι όλες οι σχολές διαθέτουν έναν κοινό εξοπλισμό. Βέβαια αυτό εξαρτάται από την σχολή και μπορεί να μην χρειαστεί να αγοράσεις δικό σου και να χρησιμοποιείς τον κοινό. Κανε έναν κόπο και πήγαινε για ένα δοκιμαστικό αξίζει. Καλή επιτυχία !
Λοιπόν,θα ακούσεις μόνο εμένα.Θα ξεκινήσεις κικ μποξ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.Εγω ειμουν 89 κιλά και ξεκίνησα και σε 5 μήνες ειμουν 70 κιλά.Το κικ μου άλλαξε την ζωή.Και τα προηγούμενα που σχολίασαν ήταν ανοησίες.Το κικ είναι το καλύτερο πράγμα στο να χάσεις κιλά.Στο λέω από πρώτο χερι.Ξεκινα το και θα με θυμηθείς ,εμένα μου άλλαξε την ζωηΛυπάμαι για αυτά που σχολίασαν οι προηγούμενοι χωρίς να έχουν καμία γνώση.Εγω δεν είχα ιδέα από κικ απλά πήγα εκεί.
"Το κικ είναι το καλύτερο πράγμα στο να χάσεις κιλά" Λολ οτι να ναι. Μόνο το θερμιδικο ελλειμα προκαλει απωλεια βαρους. Κανενα αθλημα απο μονο του δεν προκαλει απωλεια βαρους.
Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αν ακολουθείς μια διατροφή με Χ θερμίδες ανά ημέρα και προσθέσεις γυμναστική στη ζωή σου τότε αυτομάτως καις κάποιες. Άρα σταδιακά χάνεις και βάρος. Όχι;
Για να χασεις κιλα το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα αρνητικο ισοζυγιο θερμιδων (calories in < calories out). Για βελτιστα αποτελεσματα προτεινω προπονηση με ελευθερα βαρη. (οχι το περπατημα δεν αρκει)
Scroll to top icon