Καθώς το παγκόσμιο κλίμα αλλάζει και οι ασθένειες και η πολιτική αστάθεια καραδοκούν, κάποιοι αγρότες όπως οι Adam Brody και Jude Tallichet, που εκτρέφουν γρύλους στο Μανχάταν, βρίσκουν παρηγοριά στα έντομα που μεγαλώνουν στο σπίτι τους.
Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να αισθανόμαστε αηδία στην ιδέα της κατανάλωσης εντόμων, τα οφέλη όμως για την υγεία μπορεί να μας πείσουν ότι αξίζουν τον κόπο.
Επιπλέον, μήπως τώρα που σκεφτόμαστε το περιβαλλοντικό αλλά και ηθικό κόστος του βιομηχανοποιημένου κρέατος ήρθε η ώρα να σκεφτούμε και εναλλακτικούς τρόπους προσληψης της απαραίτητης για τον οργανισμός μας πρωτεΐνης;
Πηγή: The New Yorker