Εκρήξεις στο Κίεβο- Πυροβολισμοί και οδομαχίες στη Μαριούπολη

Εκρήξεις στο Κίεβο- Πυροβολισμοί και οδομαχίες στη Μαριούπολη Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Πυροβολισμοί και εκρήξεις ακούγονται αυτή την ώρα στο Κίεβο σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή Μέσα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μεταδίδει ότι εκρήξεις που προκλήθηκαν από βολές πυροβολικού ακούστηκαν πριν από λίγο στην ουκρανική πρωτεύουσα, μαζί με πυροβολισμούς στις δυτικές συνοικίες.

Ο δήμαρχος του Κιέβου σε ανάρτησή του κάνει λόγο για πέντε ισχυρές εκρήξεις. Ο ίδιος πρόσθεσε πως γέφυρες στην πόλη βρίσκονται υπό προστασία και ειδικό έλεγχο, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα πλησιάζουν, ενώ σημεία ελέγχου έχουν εγκατασταθεί κοντά σε στρατηγικής σημασίας στόχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκρήξεις έγιναν σε μονάδα ηλεκτρικής ενέργειας στο Κίεβο.

«Η κατάσταση τώρα, χωρίς υπερβολή, είναι απειλητική για το Κίεβο. Η νύχτα, τα ξημερώματα, θα είναι πολύ δύσκολα» σημείωσε ο Βιτάλι Κλίτσκο.

Την ίδια ώρα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας κάνει λόγο για μεγάλη προέλαση ρωσικών δυνάμεων στην Μαριούπολη ενώ και o ανταποκριτής του Open TV αναφέρει πυροβολισμούς και οδομαχίες στην πόλη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ